USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Zara ve Yelda Başaran Nallıhan Festivalinde annelere seslendi

Zara ve Yelda Başaran Nallıhan Festivalinde annelere seslendi
29-08-2024

Yelda Başaran, sahnede ünlü şarkıcı Zara’ya verdiği sürpriz hediyeyle duygusal anlar yaşattı

Zara ve Yelda Başaran Nallıhan Festivalinde annelere seslendi

Türk müzik dünyasının tavrı ve tarzıyla büyük başarılara imza atan ismi Zara ve ünlü psikolog sunucu, yazar Yelda Başaran, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Nallıhan İpek iğne Oyaları Kültür Sanat ve Tapduk Emre Anma Festivalinde aynı sahneyi paylaştı.

Yelda Başaran’ın samimi ve içten sunumları ve sevilen sanatçı Zara seslendirdiği türkülerle izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı.

Bu sene 9’uncusu düzenlenen uluslararası Nallıhan Festivalinde sevilen sanatçı Zara’ya yöreye özgü, özel tasarlanmış ipekten iğne oyalı şal hediye edilirken ünlü sunucu Yelda Başaran’aAnnemin Sandığı” ismini taşıyan ipek ve iğne oyalı bir kostüm hediye edildi.

Katıldığı televizyon programlarında sanatçı arkadaşlarına sürprizler yapmayı seven ve el emeğiyle yaptığı hediyeleri götüren Yelda Başaran bu kez de geleneği bozmadı. Her zamanki samimiyeti ve içtenliğiyle Zara’nın ne kadar iyi bir anne olduğunu bilen ve takdir eden Yelda Başaran, sahnede ünlü yorumcu Zara’ya özel tasarım bir sandık içinde ipek iğne oyaları arasında Zara’nın kızı Dila ile çekilmiş fotoğraflarıyla sürpriz yapınca sevilen sanatçı Zara, duygu dünyasında derin bir yolculuğa çıktı.

Gözleri dolan Zara; “şu ana kadar sahnede aldığım en anlamlı ve özel hediye. Bir sanatçı da olsanız anne her yerde annedir.  En zor ve kutsal meslek anneliktir annelerin kıymetini bilelim” dedi.

Nallıhan halkı da bu sözleri ayakta alkışlarken Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Nallıhan festivalinin Yelda Başaran sunumu ve Zara konserinin beldeleri için çok keyifli geçtiğini dile getirdi ve bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanı Güngör, Nallıhan’ın ipek ve iğne oyaları ve doğa güzelliklerini kültür sanat yoluyla tanıtacaklarını da dile getirdi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?