USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Türklük düşmanı Amerikancı / İngilizci İslamcılar!

22-06-2020

Bir önceki yazım "Amerikancı Turancıların Şeyhi Ruzi Nazar Türklüğe değil Amerikan emperyalizmine çalıştı!" başlığını taşıyordu ve nedense milliyetçi çevreler alınganlık gösterdi? 

Oysa yazının ana konusu Türklük, Türkçülük karşıtlığı değil, bu kisveye bürünerek CIA'nın değirmenine su taşıyanlara dikkat çekmekti. 

Gelen tepkilere bakılırsa maksat hasıl olmuş görünüyor. Hedef, tam 12'den isabet.

Yoksa mensubu olduğum Türk Milleti’nin  bekasına tüm varlığımı feda edeceğimi beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.

“Ümmet” fikri Türklük olgusuna neden düşman?

Türkler’in tarihte en büyük düşmanı, Emeviler’in en önemli Arap komutanlarından biri Horasan Valisi Kuteybe bin Müslim desem, Arap uşaklığı, Türklüğünden ağır basanlar Allah rızası için beni boğazlamayı “Cihat” sayabilir. 

Kuteybe, senelerce uğraştıktan sonra Semerkant'a 711'de girebildi. Kuteybe komutasındaki Arap ordusu, Türkler’in kadim şehri Semerkant'a girdiğinde  erkekleri kılıçtan geçirdiler, kadınları ve kız çocukları cariye, erkek çocukları köle yaptılar. 

Türk illerinde taş üstünde taş, baş üstünde baş koymadıkları gibi eğitimli insanları öldürdüler, Türk kültürüne, harsına, irfanına ait kütüphaneleri yıktılar, binlerce cilt kitabı yaktılar, yok ettiler. 

Türk kültür tarihine dair elimizde kala kala Kültigin Kağan'ın diktirdiği Orhun/Yenisey Yazıtları ile balballar kaldı. Ne yazık ki Orta Asya Türk tarihini, Çin kaynaklarından öğrenmek gibi trajedi yaşadık, Motun'a Mete dedik. 

Deve sidiğini şifa gören çöl bedevilerinin Arap milliyetçiliğini, din algısına dönüştüren paradigmaları iflasın eşiğinde. Türklük Mefkuresine sımsıkı sarılan Türk milleti, günümüzde Arap emperyalizminin korkulu rüyası oldu. 

Ümmetçilik” günümüzde maalesef İngiliz ve Amerikan çıkarlarına hizmet eden son derece kullanışlı bir ideolojik aparat. 

Ümmet” fikri; İslam mü’minleri açısından “din kardeşliği, Müslüman milletlerin, İslam aleminin siyasi kültürel, askeri ve ekonomik birlikteliği” olarak tanımlanabilir. 

Ancak söz konusu dini terimin uygulanabilirliği bir tarafa, kendisini İslam’ın tek otorite mercii gören Suudi Arabistan rejiminin gayri İslami  yapılanmasının en güçlü dayanağı olması, maalesef içini boşaltan bir olgu. 

Türk milletinin Türklük  Mefkuresine gönül vermesi demek Arap emperyalizminin yüzyıllardır dini duygularla taktığı boyunduruğu, söküp atması demek. Kültürel ve ideolojik köleliğin bitmesi anlamına gelen  bu eylemlilik nedeni ile “Ümmetçilik”, Türkçülük ve Türk milliyetçiliğinin en büyük düşmanıdır. 

Eğer  akademisyen, siyasi her kim olursa olsun Türklük Mefkuresinden rahatsız oluyorsa bilin ki  arka planda, İngilizci, Amerikancı, Çinci, Rusçu, İrancı veya Arapçı zihniyetin iğfaline uğramıştır. 

 Biz biliriz ki gavurun ekmeğini yiyen kılıcını kuşanır. 

CIA, Yeşil Kuşak ve RABITA…

1962’de kurulan Rabıta’nın (Dünya İslam Birliği) Türkiye’de Hanefilik ve Maturidilik esaslarından beslenen Sünni İslam üzerindeki yıkıcı etkisini, bombalı bir saldırıda öldürülen Uğur Mumcu ortaya koymuştu. 

Anglo-Amerikan emperyalizmi, İslam’ı politize etmek gereğini duymuş ve kullanabileceği cemaat hareketlerini CIA vasıtasıyla desteklemişti. 

Hatta 1985’ten sonra “Dünya İslam ÖrgütüRABITA, ABD patentli Selefi/Vehhabi karışımı radikal İslam düşüncelerininin yaygınlaşması ve taraftar bulması için TC yönetiminin bilgisi ve onayıyla Avrupa’daki Türk imamların maaşlarını ödedi. 

Mısır’daki El Ezher ve Suudi Arabistan’da ki ilahiyat fakültelerine Türkiye’den öğrenci gönderilmeye devam edildi. Bugün ülkemizde Mısır, Pakistan ve Suudi Arabistan ilahiyat fakültelerinden mezun, sayıları binlerle ifade edilen “Eşarilik”le kafayı bozmuş, Selefiliği ideolojik doktrine dönüştürmüş bir “ordu” mevcut. 

Vakıf ve derneklerle sözde dini faaliyetlerde bulunuluyor, amaç Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde zaafiyet oluşturmak.

Korkmayın! Üçler-yediler-kırklar, erler demine destur alanlar Türk Bilge Kağan gibi diyor ki, "Ey TÜRK! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Senin ilini ve töreni kim bozabilir! Titre ve kendine dön! “

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com

Twitter'da bizi takip edin: @oc32oc39 , @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sabri yansz
Sabri yansz 4 yıl önce
Arkadaşlar ömür bey doğru söylüyor emeviler Müslüman türkleri ikinci üçüncü sınıf Müslüman kabul edip gavurdan alınan cizye yi almışlar camide de son sırada saf tutturmuslardir
gerçek
gerçek 4 yıl önce
ömür çelikdönmez adlı bu yazarın yazılarına kanmayın. Bu şahıs verdiğin 5 doğru bilgi ile birlikte 5 yanlış bilgi verip algı yaratmaya çalışmaktadır. Aslı inançsızdır ancak rol kesmektedir. Bu tiplere çok dikkat etmek lazım. Çok insan kandırdı bunlar. Ancak inançlı bir müslüman bu şahısın uydurduğu fitneleri kolaylıkla anlayabilir. Bu şahıs bilhassa milliyetçi muhafazakar kesimi zehirlemeyi hedeflemekte ve bilinçaltı mühendisliği yapmaya çalışmaktadır.
Himmet kızılkuyu
Himmet kızılkuyu 4 yıl önce
Kalemine sağlık kardeşim mükemmel bir yazı olmuş
necdet uyar
necdet uyar 4 yıl önce
suudlarin selefiligi yaymaya çalıştığını dünya alem biliyor. abd'nin de bunu yaymasina müsaade ettiğini unutmamalı. üstat doğru söylüyor ama kime anlatıyorsun üstadım.
Mustafa
Mustafa 4 yıl önce
İslam düşmanlığı edemediği için Arap düşmanlığı ile kendini tatmin ediyor, tuhaf bir şekilde İslam düşmanlığı depreşti, on parmağında 10 çamur, önüne gelene bulaştırır, o İngiliz ajanı, bu Amerikanın adamı... İyice zıvanadan çıkmış. Hele Arap emperyalizmine dem vurması zavallılığının göstergesi! Keşke Araplar emperyalist olaydı da Londra'da Arap kolonileri göre idi dünya!
ruh adam
ruh adam 4 yıl önce
Türklüğümüzde Müslümanlığımızda Tanrı dağı kadar
Türkoğlu Türk
Türkoğlu Türk 4 yıl önce
Kalemine kuvvet
İgor
İgor 4 yıl önce
din işi ayrı millet işi ayrı
Habib el beyruti
Habib el beyruti 4 yıl önce
Arap düşmanlığı İslam düşmanlığıdır, iki cihan serveti peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa (SAV) ARAPTIR, Araplara laf söyleyen onun lanetine uğrar
Tarkan ULUTÜRK
Tarkan ULUTÜRK 4 yıl önce
Ağzında dua ile Türk'e düşmanlık ederek senin gibi ak-kılı olan soysuzlar sayesinde, islâm'ın Türklüğe zararını daha net anladık. 19 haçlı seferinin veremediği zararı 19 yılda verdiniz. Sayenizde ya bunlar müslümal değil yada bizim inandığımız islam bu değil deyip araştırdıkta, islâm mikrobundan arındık. Türk için en büyük uyarıcı, düşmanıdır neticede. Bu yüzden ağzında dua ile arap kıçı yalayıp, Türk'e düşmanlık etmeye devam et habib el maymuni. Bu islam isimli hastalıklı çöl dinini, Türkler 4 kıta ve 7 denize yayıp nasıl bu dini hindistandaki bir milyon dinden biri olmaktan kurtardı ise, bu hastalıklı çöl dinini çıktığı çöle gömüp üzerine sifonu da yine Türkler çekecek anlaşılan, siz Türklere saldırmayın ki kıyamet kopmasın diye boşuna dememiş çocuk sevici muhammediniz.
Tarkan ULUTÜRK
Tarkan ULUTÜRK 4 yıl önce
Türk'e ihanet ve düşmanlığı ibadet sayan islamına sokayım. Tıpkı isevilik - musevilik gibi hastalıklı bir çöl dini olan islam, yalancı ve çıkarcı arap şempazelerin uydurduğu pedofili bir yahudi mezhebidir. Senin o hazreti dediğin muho 9 yaşındaki kız çocuğunu koynuna almış ve kendi gelini olan zeyneb'i de koynuna alabilmek için al-lahı araya sokup ahzap 37'yi totosundan uyduracak kadar alçak ve şeref yoksunudur. Cehalet-i kerim'ini anlayarak oku bakalım, miden kaldıracak mı. Gerçi sende mide olsa böyle şuursuzca müslümallık yapmazdın. Müslümal olmayı arap olmak sanarak, araplara laf söyleyen muhonun lanetine uğrar diyecek kadar arapperest olan hurma kafalı şuursuz mankurt. O kul yani köle olduğun el maymun arabını, ufacık israil bırak laf söylemeyi her gün tavuk gibi gebertiyor. Buna rağmen lanete uğramayı bırak adamlar çölde cenneti yaşıyor. Müslümal ülkeler ise bok içinde yüzüyor. Bu islam mikrobuyla kimin lanete uğradığı belli.
Serdengeçti
Serdengeçti 4 yıl önce
Uyduruk bir yazı olmuş.