USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sırrı’nın Sırrı!

16-05-2020

HDP eski Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İyi Parti’nin seçim döneminde kendilerinden hangi bölgede kiminle çalışılması konusunda fikir aldığını söyledi.

Sözlerinden sonra İyi Parti’den sert tepkiler gelince Önder, bu defa da; “Bize aracı gönderen, 'Şurada kiminle çalışalım? Nasıl yapalım?' diye fikrimizi merak eden parti, bugün bize koordinat biçemez. İyi Parti'yi kastediyorum…” açıklamasını yaptı.

Meral Akşener, yaptığı açıklamada, ortaya attığı iddiayı ispatlaması gerekir deyince; Önder, “Hatırları hoş olsun diye isim verecek değilim, böyle bir yaklaşım bunun 'suç' olduğunu benim de kabul etmem anlamına gelecektir. Gelip giden aracılar, isterlerse kendilerini ve konuşulanları açıklayabilirler” cevabı vererek, iddiasını savundu.

Muallakta kalan bu durumla ilgili görüşme yapıldı mı yapılmadı mı net bilmiyoruz fakat her nedense benim aklıma sadece Aytun Çıray ismi geliyor!..   

Yeni hastaneye de karşı!

Geçmişte şehir hastanelerine karşı olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronovirüs salgınında vatandaşlara hizmet veren bu hastaneleri görmezden gelirken,

İstanbul Sancaktepe ve Yeşilköy’de inşa edilen pandemi hastaneleri için "israf" yorumunda bulunmuş.

Yapılan pandemi hastanelerinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a nispet olsun diye yapıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Dünya kadar hastane var, boş olan hastane var. İstanbul'da da var Ankara'da da var. Yani yapılan tamamen boşu boşuna yine bir kaynak savurganlığı. Yine bir israf örneği... Dünyanın parasını harcadılar. Kaç para  harcadılar bilmiyoruz, gerçek bir hastane olup olmadığını bilmiyoruz” dedi.

Habere, ‘Vaseda’ adını kullanan bir yorumcu; “Bu adamın dediğinin hep tersini yap; inan ki Türkiye’nin hayrınadır” diye yazmış.

Ben daha önce söylediğimi tekrarlayayım: CHP’yi Kılıçdaroğlu’ndan kurtaralım!..

*

Çağrı merkezleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)’nun çağrı merkezlerinin hizmet kalitesiyle ilgili 2011 yılında yayımladığı uygulama tebliğine göre hatları arayan vatandaşlar, ilk olarak cevap veren sesli yanıt sisteminde en fazla 45 saniye bekleyecek denmiş.

2018 yılında da “toplam 1 dakikada cevap verilecek” şeklinde haberler yapılmış filan…

Konu hakkında herhangi bir yaptırım ya da böyle bir uygulama var mıdır bilmiyorum ama özellikle GSM ve kargoların çağrı merkezleri bazen 10 bazen 20 dakika bazen de kendi kapanana kadar müzik dinletiyorlar!  

Bu hususta açıklama yapabilecek bir görevli ya da yetkili varsa lütfen insanları aydınlatsın.

.

Ali Mevlüt Kaya, dikGAZETE.com

Twitterda bizi takip edin: @alimevlutkaya  @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?