USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Savaş Sancak, Çanakkale’yi film platosu haline getirdi

Savaş Sancak, Çanakkale’yi film platosu haline getirdi
29-07-2024

SAVAŞ SANCAK ÇANAKKALE'Yİ FİLM PLATOSU YAPTI 

Çanakkale’deHayatımız Roman” sinema filmini çeken Savaş Sancak, şimdi tekrar Yönetmen koltuğunda oturduğu Altınadam Medya Yapımcılığında Çanakkale’deYüzük Cin Azazel” isimli korku tarzındaki sinema filmini çekmek için hazırlıklarının son aşamasına geldi.

Yüzük Cin Azazel” filmini 10 seri sinema filmi olarak çekmeyi planladığını anlatan Savaş Sancak, Çanakkale’nin doğal plato özelliğine, filme uygunluğu sebebiyle özel bir ek çalışma alanı da kurdu.

ÇANAKKALE’NİN STARINI BULACAKLAR...

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer ve Savaş Sancak, Çanakkale’de çekecekleri film için o bölgenin insanıyla filmde çalışmak istediklerini belirtirken, seçme yapacaklarını ve yeteneği olan kişileri, Yalçın Dümer desteğiyle çalıştırıp, rol vereceklerini söyledi.

Ünlü yönetmen Savaş Sancak’ın kızı Sara Sancak da filmde kamera karşısına geçmeye hazırlanırken usta yönetmen “Usta oyuncu Yalçın Dümer le birlikte aynı projede olmak beni çok mutlu etti. Beni en çok heyecanlandıran ise kızım Sara’nın, Yalçın Dümer gibi usta bir oyuncuyla aynı filmde oynaması” dedi.

Yönetmen Sancak, bugüne kadar çekilen korku filmleri arasında çok farklı ve güçlü bir senaryonun geldiğini de ifade etti.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?