USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kontura kontur çekmek

Kontura kontur çekmek
12-07-2023

KONTURA KONTUR ÇEKMEK 

Asil Türk Milleti’nin önünde gururla başımı öne eğiyorum.

İstihbarat terminolojisinde “kontur takip” denilen bir kavram vardır. Basit anlatımla, siz birini takip ederken birileri de sizi takip ediyorsa buna “kontur takip” denir. Ama siz de boş durmayıp kontur takibi de takip ederseniz kontura kontur çekmiş olursunuz.

Kontur faaliyetler, özellikle bazı kadim konularda asla bitmez.

Türklük ve Türk medeniyeti de yüzlerce hatta binlerce yıldır bir kontur faaliyet alanıdır. Evet, tarih boyunca dünyanın değişik coğrafyalarında boy gösteren Türkler, ele avuca gelmeye başladıkları her defasında, mutlak surette bir “Kontur Türklük” faaliyetine maruz kalmışlardır.

Tabii Türkler ve Türklük de boş durmamış, kendisine karşı bazen dışarıdan, bazen de içeriden yürütülen bu kontur faaliyetlere, kontura kontur çekerek karşılık vermiştir.

Tarihte kurulan ve bilahare yıkılan 16 Türk devletinin varlığı, bunca zamandır süregelen “Türklük” ve “Kontur Türklük” mücadelesinin en somut kanıtıdır.

Örneğin, başkenti Ötüken olan Göktürk Devleti, imparatorluk seviyesine ulaştığında derhal Kontur Türklük faaliyetinin hedefi olmuş, içine sokulan casuslar, hasım hükümdarların kızlarının, Türk hakanlarına olarak sunulması gibi tanıdık, sonuç getiren enstrümanlarla, tarih sahnesinden çekilmek zorunda bırakılmıştır.

Türklerin Anadolu’ya gelmesi ve 1453’te İstanbul’u fethetmesiyle, Kontur Türklük faaliyeti, çok daha vahim bir boyuta ulaşmıştır.

Türklerin artık durdurulamaz hale gelmesi üzerine, bu kez çok daha iyi planlanmış, organize ve uzun vadeli bir Kontur Türklük hareketi başlatılmıştır.

Bu süreçte askeri, siyasi, ekonomik hiçbir fırsat kaçırılmamış, gayrimüslim kimliklerini muhafaza eden valide sultanlar saraylarda söz sahibi olmuş, Enderun’dan yetişme Türk olmayan devşirmeler, devletin en önemli makamlara getirilmiş, Türk olmayanlar Türkleştirilmiş, gerçek Türkler ise Araplaştırılmıştır.

1920’lerin başlarında Osmanlı’nın parçalanma aşamasında, Kontur Türklük hareketinin zafere ulaşmasına ramak kala, derin Türklük anlayışı, son bir Mustafa Kemal hamlesiyle kontura kontur çekmiş ve bu sayede, kendisine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkesin Türk olduğu Türkiye Cumhuriyeti, yüzüncü yılına erişme şerefine nail olmuştur.

Bu karşılıklı mücadelede son konturu çeken ve kazanmış gibi görünen Türklük olsa da Ulu önderin zehirlenerek öldürülmesiyle başlatılan yeni karşı hamle, çok geçmeden etkisini göstermeye başlamış,

Yine ince işlenmiş entrikalar, Şeytanın aklına gelmeyecek tezgahlar, Kriptolar aracılığıyla icra edilen türlü ihanetlerle, 2023 itibarıyla da öldürücü darbenin vurulma aşamasına gelinmiştir.

Tekrar altını çizerek söylüyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün zehirlenerek öldürülmesiyle başlatılan son karşı hamlede, özellikle de Türkiye’nin NATO’ya dahil olduğu 1952 yılından bu yana, Türkiye Cumhuriyeti ve Asil Türk Milleti’ne karşı muazzam bir Türksüzleştirme operasyonu çekilmiş,

Yetmezmiş gibi bu operasyon, “Siyasal İslam” dayatması adı altında, bir de Atatürksüzleştirme operasyonuyla desteklenerek adeta perçinlenmiştir.

Tarikat/cemaat eliyle ümmetleştirmeyi, göçmen/sığınmacı ayağıyla kimliksizleştirmeyi, Türk Milli Gücü’nün en önemli unsuru Türk Silahlı Kuvvetleri’ni darmadağın etmeyi saymıyoruz bile.

Hal böyleyken, Türklük karşıtı hareket, bir kez daha ama bu kez kalıcı şekilde kazanma aşamasına gelmişken, geriye yapacak tek bir şey kalmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız emir ve damarlarımızdaki asil kandan alacağımız güçle, bize çekilen kontura, ölümüne bir konturla karşılık vermek.

Şimdi buradan, Türklüğe ve Atatürkçülüğe kontur çekenlere, Müslüman’ı, Yahudi’si, Urum’una, Afgan’ı, Suriyelisi, Ermeni’sine, NATO’su, borsası, lobisine,

Son kez sesleniyoruz.

Siz bakmayın bizim bu hala umursamaz halimize. Huyumuz kurusun, ille de son ana kadar bekleriz.

Ne vakit ki toprağımıza düşman postalı girer, ne vakit ki şanlı bayrağımıza namahrem eli değer, işte o zaman nihai konturun da kralını biz çekeriz.

Son sözümüz Türk’ün evladına.

Uyan Türk’ün evladı! Uyan artık, aç gözünü,

Bak da gör Türklüğün sönmeye yüz tutmuş közünü.

O köz sönerse ki yakındır, daha asla yanmaz,

Türk’ün yokluğuna alemlerin nuru dayanmaz.

Senin tören var. Hatırla kut diye verileni.

Hedefin tüm insanlıktır, Türklük önde geleni.

Bu final yakışmaz Türklüğe, yazıktır günahtır.

Ol cihanı yaksan da bu sana haktır, mübahtır.

Kıyamet kopacakmış! Varsın kopsun. Türk’üz, varız.

Yedi düvele kaç kıyameti yaşatanlarız.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti,

Var olsun Türk Milleti.

.

Yener Bozkurt, dikGAZETE.com

-Bağımsızlık Partisi Genel Başkanı-

 

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?