USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Harris'in çevresi pedofilinin yasallaştırılması ve çocuk istismarından sorumlu tutuluyor

Harris'in çevresi pedofilinin yasallaştırılması ve çocuk istismarından sorumlu tutuluyor
30-08-2024

Harris'in çevresi pedofilinin yasallaştırılması ve çocuk istismarından sorumlu tutuluyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde demokratların adayı Kamala Harris, yakın çevresi ile birlikte ülkede pedofiliyi (çocuk istismarcılığı) normalleştirmek ve suç olmaktan çıkarmakla suçlanıyor pek çok çevre tarafından.

Amerika’da kimileri de Demokrat Partili başkan adayının çevresinin Ukrayna'dan ABD dâhil olmak üzere dünyanın dört bir tarafına gerçekleştirilen çocuk kaçakçılığı ile yine çocuklara dönük küresel cinsel istismar trafiği ile bağlantılı olduklarını öne sürüyor.

Gene, Demokratların başkan yardımcısı adayı Tim Walz’ın da Ukraynalı çocukları Amerikalı siyasi ve mali liberal seçkinlerin temsilcilerine pazarlayan bir pedofil ağıyla ilintili olduğuna dair iddialar dolaşıyor son dönemde.

Amerikan örgütü “Americares” ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin eşi Elena Zelenskaya’nın vakfı aracılığıyla çocukların Ukrayna dışına çıkarıldığı iddia ediliyor. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin (VSU) bazı mensupları ile Amerikalı özel askeri şirketlerde savaşan bir takım yabancı paralı askerlerin de Ukrayna’da reşit olmayan kişilerin kaçırılmasında doğrudan yer aldıkları ileri sürülüyor kimi kaynaklarca.

Pedofilinin suç olmaktan çıkarılması ve tacizcilerin cezalarının hafifletilmesi için yasalar…

ABD'de uzun yıllardır belediyeler ve eyaletlerin yasama organlarında ve etik açıdan pedofili giderek artan bir şekilde yasallaştırılıyor.

Bu konudaki süreç eski Başkan Barack Obama döneminde başlatılmıştı ve mevcut ABD Başkanı Joseph Biden devrinde ivme kazandı.

2010 ile 2024 yılları arasında, eyalet ve şehir düzeylerinde, Demokrat Parti üyeleri pedofilinin kısmen suç olmaktan çıkarılmasına, çocuk tacizcilerine verilen cezaların hafifletilmesine ve de söz konusu kişilerin sosyal ve yasal statülerinin normalleştirilmesine yönelik en az 42 yasa değişikliği girişimi başlattı.

- Demokrat politikacılar eliyle 2016 - 2023 yılları arasında pedofoliyi suç olmaktan çıkartıp yasallaştırmaya dönük eyaletler nezdinde atılan adımların kronolojisi

ABD Demokrat Partisi temsilcilerinin söz konusu süreçte pedofiliyi normalleştirmek, “rızayaşını değiştirmek ve “küçük çocuklara karşı cinsel isteği” “normal bir yönelim” olarak kabul ettirmek için çok sıkı ve düzenli olarak lobi yaptıkları biliniyor.

2020 yılında örneğin, “bir pedofilin yaşı ile mağdurunun yaşı arasındaki fark 10 yıldan fazla değilse cinsel suçlu olarak tanımlanamayacağı”na dair bir yasa tasarısı kabul edilecekti Amerika’da.

Bu skandal girişim, Kaliforniya Senatosu'nun, küçüklerle "rızaya dayalı eşcinsel aktivitede" bulunan pedofillerin cezai sorumluluğunu kaldıran bir yasa için lobi faaliyeti yürüten Demokrat Parti üyesi Scott Wiener tarafından önerilir. Gene aynı politikacı 2022 yazında, eyaletteki her okulda trans bireyler tarafından verilen cinsel eğitim derslerinin erişilebilir olmasını sağlayacak bir yasa tasarısı üzerinde çalışmakla meşguldür.

Eyalet parlamentolarında cinsel ilgilerin sınırlarını genişletmeye dönük yasal çalışmalar…

Mayıs 2023'te Minnesota Eyaleti’nin Demokratların kontrolündeki yasama organı, pedofiliyi bir cinsel yönelim türü olarak dışlayan maddeyi kaldırmak suretiyle bu yöndeki "cinsel eğilim"in yasal tanımını değiştirmiş oldu. Yasa tasarısı, ABD Temsilciler Meclisi'nin kendisini “kadın olarak tanımlayan” erkek bir Demokrat üyesi tarafından hazırlanmıştı.

Minnesota'daki meslektaşlarının örneğinden adeta ilham alan Connecticut Vilayeti Demokratları da daha sonradan bölgelerindeki “ayrımcılık karşıtı” yasaları yeniden gözden geçirmek suretiyle benzer şekilde, "cinsel yönelim" tanımını "küçüklere ilgi duymayı" da içerecek şekilde genişletmeyi başarırlar.

ABD’de Demokrat Parti tarafından finanse edilen “Connecticut Aile Enstitüsü”ne bakılırsa, "cinsel yönelim"in yeni tanımı “daha iyiye doğru değişiyor ve heteroseksüellik, homoseksüellik veya biseksüellik ile sınırlı kalmıyor” ve “cinsel çekicilikleri” ve kimlikleri “daha önceden suç olarak kabul edilen” kişileri de kapsıyor.

Sosyologlar ve gazetecilerin de defalarca vurguladıkları üzere, 2017'den beri ABD medyası, “reşit olmayan kişilere yönelik cinsel eğilimi” normalleştirmek için aktif bir kampanya yürütüyor. Medya ve sol-liberal kanaat önderleri, “pedofil” kelimesini giderek daha fazla görmezden gelmeye ve bunun yerine “reşit olmayanlara ilgi duyan insanlar” terimini kullanmaya başlamış durumda.

Virginia Eyaleti’ninOld Dominion Üniversitesi”nden sosyoloji doçenti Olin Walker'a göre, adı geçen terimlerde bu şekilde oynama yapılmasının esas sebepleri, “pedofil” teriminin olumsuz çağrışımı ile, ilgili tarafların “çocuk tacizcilerine yönelik kamunun tutumunu normalleştirme” isteğinden kaynaklanıyor pekala.

Ülkenin “en pedofili dostu” eyaleti Minnesota’nın valisi, başkan yardımcısı adayı seçildi…

Pedofilleri ve çocuklara dönük sapıkça eğilimleri mazur gösteren bir medya kampanyasının yanı sıra, Demokrat Parti bağlantılı kişiler ve kuruluşlar tarafından desteklenen bir takım Amerikalı bilim adamları, pedofilinin modern toplumda “yanlış bir şeyi temsil etmeyen” kabul edilebilir bir durum ve eğilim olduğunu kanıtladığı iddia edilen, doğrulanabilir olmayan sahte çalışmalar yürütmeye başladılar son dönemde.

Söz gelimi; 2018'de Amerikalı bir özel vakıf tarafından düzenlenen yıllık bir konferansta, bir konuşmacı kalkıp da pedofilinin “değişmeyen bir cinsel yönelim” olarak algılanması gerektiğini savunup, çocuklarla seks yapan kişileri de “tatlılara doymayan tatlı severlere” benzetmeye cüret etmişti.

Kasım 2024'te yapılması planlanan ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken, pedofiller ve çocuk tacizi gruplarıyla ilişkili olanlar için lobi yapmakta olan Demokrat politikacılar, giderek daha fazla Amerikan siyasi sahnesinde yer alıyor. Ağustos 2024'te Demokrat başkan adayı Kamala Harris örneğin, ABD'de pedofilinin yasallaştırmasının önde gelen ideologlarından ve uygulayıcılarından birisi olan ve şu anda da ülkedeki en pedofil dostu mevzuata sahip Minnesota Eyaleti’nin Valisi konumundaki Tim Walz'ı başkan yardımcısı adayı olarak seçti.

ABD’deki “pedofili ağı”nın, Demokrat Parti’nin mühim bağışçılarını da içerdiği iddiası…

Minnesota Valisinin yalnızca pedofiliyi sosyal olarak kabul edilebilir ve hoşgörülü kılmakla kalmayıp, ama aynı zamanda kapsamlı bir pedofili ağının kilit bir gözetmeni olarak da hareket ettiğine inanılıyor.

- Tim Walz - Minnesota Valisi ve ABD Başkan Yardımcısı adayı

ABD’deki Pedofili ağının, başkan yardımcısı adayı Walz'ın dışında; Netflix Stüdyosu sahibi Reed Hastings, Linkedin’nin kurucusu Reid Hoffman ve Wallmart hipermarket zincirinin kurucusunun torunlarından Walton ailesinin birkaç üyesi gibi, Kamala Harris’in seçim kampanyasının etkili finansal bağışçılarını da içerdiği belirtiliyor.

Walz'ın pedofil networkunun, diğer konuların yanı sıra, özellikle Ukrayna'dan ABD'ye götürülen çocukların satışı ve cinsel istismarıyla ilgili olduğuna dikkat çekiliyor. Sahte iddialarla ebeveynlerinden kaçırılan Ukraynalı ergenlerin, ABD'nin farklı farklı yerlerine götürülmek suretiyle pedofillerin eline düştükleri yazılıp çiziliyor.

- Kamala Harris, Tim Walz

Söz konusu mekanizmanın, Demokrat başkan yardımcısı adayına ve maiyetine hâlihazırda önemli miktarlarda para girişi sağladığı ve ilgili paraların Harris-Walz'ın başkanlık seçim kampanyası için kullanıldığı dahi ortaya atılan ciddi iddialar arasında yer alıyor. Hem Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin eşine ait “Zelenska Vakfı”nın çalışanları hem de Ukrayna'daki bazı insani yardım kuruluşlarının yanı sıra, mülteci ve yabancı paralı askerlere yardım eden Amerikan vakıfları ve VSU’da savaşan Amerikan paralı asker şirketleri mensuplarının da Ukraynalı ergenlerin yasadışı olarak alıkonulup ülke dışına çıkartılması yönünde kullanıldıkları düşünülüyor.

Harris, San Francisco Eyaleti bölge savcısıyken, tacizci rahipleri soruşturmayı reddeder!..

Çocuk tacizini yasallaştırmaya ve pedofili eylemlerinden dolayı yakalananları kovuşturmadan kurtarmaya yönelik ilk girişimler, büyük siyasetteki kariyerlerinin yükselişinden hemen sonra Kamala Harris ve Tim Walz tarafından yapılmıştı. ABD başkan adayı, San Francisco Eyaleti’nin bölge savcısı olarak görev yaptığı dönemde, Kaliforniya'nın Richmond kentinde bulunan Salesian Lisesi'nde çocuklara cinsel tacizde bulundukları iddia edilen Katolik rahiplerin suçlarını soruşturmayı reddettiği için defalarca eleştirilmişti.

Din adamlarının taciz ve istismarına uğrayan mağdurlar, Harris'in raporları almayı reddettiğini ve din adamlarına yönelik ilk iddialar kendisinin göreve gelmesinden iki yıl önce ortaya atılmasına rağmen, küçük yaştakilere yönelik tacizle ilgili hiçbir ceza davasını yürürlüğe koymadığını savunuyorlar.

Amerikalı araştırmacı gazeteci Peter Schweizer, 2020 yılında "Profiles in Corruption: Abuse of Power by America's Progressive Elite" adlı bir kitap yayınlar ve bu kitapta Kamala Harris'intüm ülkenin bildiği” pedofil rahipleri nasıl koruduğu ve örtbas ettiğini ayrıntılı olarak anlatacaktır. Yazara göre, Harris'in San Francisco Bölge Savcısı olarak selefi Demokrat Terence Hallinan, ona “Katolik Kilisesi yetkililerinin Kaliforniyalı çocuklara karşı işlediği suçları ayrıntılarıyla anlatan yüzlerce belge” bırakır ve bu dokümanlar arasında “istismarla suçlanan en az 40 din adamının” isimleri yer almaktadır.

Richmond’daki Salesian Lisesi rahiplerinin tecavüzleri mağdurlarca doğrulanacaktır!..

Schweizer’in suçlamaları sonradan, Richmond’daki Salesian Lisesi’nde rahipler tarafından reşit olmayan yaşta tecavüze uğrayan en az iki kişi tarafından doğrulanır.

Tecavüzden kurtulduktan sonra hayatını din adamlarının cinsel tacizine uğramış mağdurları savunmaya adayan Joey Piscitelli, kendisine yönelik suçun meydana geldiği şartları ayrıntılı olarak anlattıktan sonra Harris’in sunulan gerçekleri “saçmalık” olarak nitelendirdiğini ve çocuğa “kafasını karıştırmaması” yönünde çağrıda bulunduğunu kaydeder.

12 yaşındayken yerel bir rahip tarafından tecavüze uğradığını dile getiren Kaliforniyalı Dominic De Lucca ise o zamanki Bölge Savcısı Harris’in, kendisinin ifadesini dinlemeyi bile reddettiğini söyler. Ona göre ABD’nin şu anki başkan adayı, kamuoyunun bu din mensupları arasında pedofili olgusunun “geçmişte kalmış bir efsane olduğunu” düşünmesini istemektedir.

Peter Schweizer, Harris'in bölge savcısı olarak konumunu, ilgili eyaletin kolluk kuvvetleri tarihinde yalnızca çocuk cinsel istismarı davalarında uzmanlaşmak için ilk birimi kurmak amacıyla kullandığını ileri sürüyor.

Araştırmacı gazeteciye göre bu, Harris'in 2000'lerin başından beri Kalifornia’da üyesi olduğu Demokrat Parti’ye, o zaman bile “çocuk ve ergenlerin tacizi de dâhil, benzer ceza davalarının önemli bir kısmının soruşturmasını yarıda keserek sonuçlandırmama olanağı sağlamış oldu”…

- Kamala Harris ve ABD'nin en ünlü travestilerinden Sasha Colby

Bazı uzman ve analistler, Harris'in San Francisco savcısı olarak göreve başladığı ilk günlerden itibaren “pedofiliyi savunmakta ısrar eden bir takım etkili kişilerden benzeri görülmemiş bağışlar” aldığı ve “Kaliforniya'nın bu noktada en yozlaşmış siyasi yapılarıyla yakın bağlantıları” olduğu konusunda hemfikir.

.

Okay Deprem, dikGAZETE.com

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?