USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gong

Gong
14-04-2023

GONG

2015- 2016 seneleri arasında, yurt sathında maalesef 500'den fazla vatandaş, asker, polis şehit verdik, ağırlıkla PKK merkezli terörist canlı bombacıların kanlı eylemlerinde. 

Devletimizin temelleri sarsılınca, hakkımız olarak sınır operasyonları başlattık. Bu arada, bu belâ yetmezmiş gibi, milletçe bir yumruk da kapitalist ABD, AB destekli 15 Temmuz 2016 iblis FETÖ kalkışmasından yedik. Fakat hemen silkinen Türk Ordusu-Milleti, güçlü iradesiyle önce FETÖ'yü ve ardından uçuş rotası sadece bizde olan yerli ‘SİHA’larımızın da katkılarıyla PKK'yı inlerinde nakavt etti.

Ve derin bir nefes aldık.

Tüm bu haklı mücadelemize “tiyatro" diyen trajikomik bir muhalefetimizin olması, gerçekten ülkemiz ve şehitlerimiz adına çok, çoook üzücüydü. Anamuhalefetimiz, sadece bu aymazlığıyla kalmadı!

Hudut ve yurt güvenliğimizi sağlayan şanlı Ordumuza maalesef “işgalci” diyerek, yasa tanımaz, beyni Kandil'de olan HDP ile aynı zehirli dili kullanmaktan çekinmedi!

İlave olarak:

Bu ülkeye yatırım yapılmaz, Türkiye güvenilir bir ülke değil” şeklinde defalarca Hristiyan-Siyonist sözde dostlarına devletini şikayet etti!

Çok garip değil mi?

İddia ediyorum ki; dünyada böyle yobaz, devletine asî, kendi halkına ve kültürüne yabancı bir başka muhalefet yoktur!

Geçenlerde de bu gerici muhalefetin lideri, sanki Mars’dan gelmişcesine, misafir olduğu eve, ayakkabılarıyla girdiği yetmezmiş gibi, bir de seccadeye tuvalete gidilen ayakkabılarıyla basarak poz verdi. 

Bu da yetmiyormuş gibi, çekilen bu fotoğraflar hiç kontrol edilmeksizin sosyal medyada paylaşıldı. Ama Türk Milleti'nin tepkisini görünce de, çark ederek “seccadeyi görmediğini” beyân ederek özür diliyor. Sanki bir muhtar adayı gibi, “bu nasıl tuhaf bir anlayış, sen milyonların bir lideri olarak neyi görücen” diyeceğim, diyemiyorum, muhtarlar bana çok kızacak!

Şimdi de biraz maziye gidelim…

Bu muhalefet erkânı, kısa zaman önce üniversitelerde, öğrencilerin başının açılması için ilkçağdan kalan bir zihniyet tezahürü olan (önce başını aç, içeride inancını boşalt ve sonra da derse gir anlamındaki) gençlerimizin ikna odalarına tıkılmasına destek vermişti!

251 vatan evladının şehit olduğu FETÖ ihtilal girişimine de “tiyatro” demiş, ülkemizde 50 binden fazla insan kaybına ve 1 trilyon dolar (Bu parayla yeni bir Türkiye imâr edilecek) maliyete yol açan kanlı PKK'ya ve çocuk katili Apo’suna da “katil” diyememiştir!

2015 yılında PKK-HDP-AB destekli, 800'ü civarında şehit verdiğimiz Çukur-Barikat eylemlerini de desteklemiş ve 10 şehit verilen yıkıcı-bölücü 2013 vahim Gezi Olayları'na da “gençlerin güzel bir tepkisi, siz kazandınız" demişti? 

Halbuki verilen şehitler yanında milyarlarca liralık devlet zararı ile kaybeden devletimizdi ve bu asla umurlarında olmadı...

Şimdi, 14 Mayıs 2023'deki seçimlerde, kısaca özet vâkâlarından bahsettiğimiz bu zehirli sarmaşığın masa lideri Bay Kemal'e, bu asil millet sizce yüzde 51 çoğunluk oyunu verir mi?

İnşallah, 15 Mayıs sabahı, halkımız (Hristiyan Batı kökenli medya yalan rüzgarlarına rağmen) hür iradesiyle “bay-bay Kemal” diyerek,  bu şer destekli gurubu, oylarıyla aşılayacak ve masa ayaklarını hizaya getirecektir. Böylece, koltuğu kasetle işgal edilen CHP ve kuyruk partileri, daha yerli ve millî yeni liderlerine de kavuşacaktır!

Bizler de,

Mavi vatanda petrol-gaz bulmaya,

Hâklarımızı yeni uçak gemilerimizle korumaya,

Hürkuş'lara,

SİHA’lara,

TOGG'lara (Türkiye'nin Otomobiline),

Uydu-Roketler yapımına,

Zigana Geçitlerindeki tünellere,

Hızlı trenlere,

Bor ağırlıklı (Cevherden mücevhere gibi) nice büyük teknolojik projelere,

Temelleri atılan Türk-İslâm Birliği'ne,

Dünyanın merkezinde ve en güzel topraklarında, beklenilen liderliğe yelken açacağız...

Cesaretle “Dünya 5'den büyüktür” diyerek haksızlığa direnmeye ve vahşi kapitalizm zincirlerini kırmaya devam edeceğiz.

Ülkemizdeki ekonomi ve tarımdaki mevcut sıkıntılı sorunlar da hep birlikte giderilecektir, Allah'ın izniyle…

Bu güce ve akla da sahibiz...

Nice hayırlı ve sağlıklı Ramazanlara…

.

Fevzi Yurtoğlu, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?