USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Dilimizdeki yabancı kelimelerin artışı, medeniyette taklitçiliği seçmiş olmamızdan mı!..

19-08-2019

Avam" ve “Havas" bir gerçek (fakt).

'Avam’ın eğitim ve kültür seviyesi ile 'Havas’ınki bir değil. 

Bu, dünyanın her yerinde var olan bir gerçek.

Eğitim, öğretim seviyesi arttıkça, kullanılan kelime sayısı artıyor ve çeşitleniyor.

Bugün Amerika’da bir "CEO" yılda ortalama 60 kitap okuyor. Bizde bırakın 'avam’ı, ‘havas’ geçinenler, on (10) yılda, on (10) kitap okuyorlar mı?

İngiltere’de, "Lordlar Kamarası" ve "Avam Kamarası” ayrı...

Bizde elit kitle, sabetayistlermasonlarpakraduniler ve onların yörüngesine girip ruhunu şeytana satan çoğunluk ittihatçıların ve günümüzdeki uzantılarının elinde tekel olmuş.

Türk MilletiMilli ve Dini değerleri çekirdeği çerçevesinde, kendi 'ELİT’ini yeniden oluşturmalı. ‘Elit’i, “AVAM" seviyesine çekmek marifet değil.

Dünya, yüzde 5 liderler, yüzde 95 takipçilerden oluşur. 

Eğitimli yüzde 20 kitle, toplumun yüzde 80’ininden (pareto prensibi) her zaman daha çok kazanır, daha çok okur, daha çok eğitime meraklıdır, kendini daha çok geliştirir.

Medeniyeti sanatçılar, bilim adamları, yazarlar, mimarlar, edebiyatçılar, müzisyenler vd. özgün eserleri ile geliştirirler. 

Bunlar da;

1. Allah vergisi yetenek

2. İyi bir eğitim öğretim ile yetiştirilmiş, çok okuyan, çok çalışan, sıra dışı başarılara imza atan kişilerin öncülüğünde olur

Hüner, bu kişileri Türk - İslam değerleri ile büyütülmüş kişilerden oluşturmak.

Şöyle çevremize bir bakalım, bütün iyi öğrencilerimiz hangi okullara gidiyor?

Avusturya LisesiMason Galatasaray Lisesi, Üniversitesi, Fransız liseleri, Amerikan kolejleri vb.

Bu üstün yetenekli çocuklarımız, bu okullarda devşiriliyor, hangi medeniyete hizmet ediyor? İlk fırsatta Amerika, Kanada, Avusturalya, İngiltere, Almanya, Fransa vb. ülkelere kapağı atmak için yarışıyor; bunlar, 15 Temmuz’da FETÖ’cülerin tanklarını alkışlıyor, Milli tüm meselelerde Batı manipülasyonları çerçevesinde “Yurtta Sulh Cihanda Sulh”çü oluyor.

Allah’ın dışında bir şeyh bulup ona mürit oluyorlar. Bu şeyh, bazen Atatürk, bazen Fetullah Gülen, bazen Che Guavera, ya da Allah’ın farz ve sünneti yerine, kendi beşeri farz ve sünnetini insanlara dikte eden bir beşeri diktatör oluyor ve bu tipler, edindikleri o “şeyh”in yörüngesine giriyorlar. 

Teolojiezoterizm ve Fransız İhtilali’ni çözmeden, dünyada ve ülkemizde olanları anlamak mümkün değil. 

Şeytan işini güzel yapıyor. Esasta reddediyorum, usulde mükemmel çalışmasını takdir ediyorum. 

Biz her daim Allah’tan yanayız, özgür irademizle bunu seçtik.

Küresel Satanizm, “New World Order / Yeni Dünya Düzeni”ni dünyada hakim kılmak için, 'satanik elit’i dünyadaki tüm ülkelerde hakim güç olarak eğitip, kilit noktalara getirmeye çalışıyor. Bu konuda çok da başarılı. Bugün tüm dünyada devlet başkanlarını, istihbarat başkanlarını, bakanları, iş adamlarını önemli oranda kendi seçip yetiştirdiği kişilerden iş başına getirmeye çalışıyor, çoğunlukla da başarılı oluyor. 

Bu sistemin tek bir karşıtı var, o da Allah’ın emir ve yasakları çerçevesinde bir küresel dünya düzenidir ki, bu düzeni kuracak güç son 1000 yıldır Müslüman Türkler'dir.

Allah bu emaneti bizden almasın ve bizler de buna sebebiyet verecek şekilde yoldan çıkmayalım inşallah...

Maide 54; “Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse bilsin ki Allah öyle bir kavim getirecektir ki Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler; Mü’minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı vakarlıdırlar; Allah yolunda cihad ederler ve hiç kimsenin kınamasından korkmazlar. İşte bu, Allah’ın dilediğine verdiği bir lutfudur. Allah’ın lutfu geniştir; O, her şeyi bilir.”

Toparlayacak olursak;

Davamız KÜRESEL olmalı, çünkü şeytan küresel bir dava güdüyor. Çok da güçlü bir örgütlenme başarmış. Para - Eğitim - Öğretim - Sanat - Edebiyat - Müzik - Sinema - Medya - Vatikan’a bağlı dinler (bizi de en son FETÖ ile Vatikan’a bağlamaya çalıştı, olmadı)...

Kurgumuzu doğru yapalım;

Kavga Küresel...

Mazlumlar ve Zalimler...

Adiller ve Adaletsizler arasında...

Mazlumların ve adillerin Hak yolda liderliği en kutlu dava...

.

Barbaros Nasün, dikGAZETE.com

Twitter'da bizi takip edin: @barbarosnasun , @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Necdet Çelikdönmez
Necdet Çelikdönmez 5 yıl önce
Yazarımız Barbaros Nasün beye katılıyorum ve kendisini kutluyorum mükemmel bir yazı konusu olmuş teşekürler Barbaros bey.Kalemine kuvvet yüreğine sağlık kolay gelsin selamlar esen kalaşın. ..