USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bomba!..

23-05-2020

Geçen hafta, HDP’li bazı belediye başkanları İçişleri Bakanlığı’nca görevlerinden alındı ve yerlerine kayyum atandı.

Görevden alınanlardan biri de Kurtalan Belediye Başkanı HDP’li Baran Akgül’dü. HDP'li Belediye Başkanı'nın ajandasından bomba yapım tarifi ve şemaları çıktı.

Belgede, bomba yapımına ilişkin geniş bilgiler yer aldığı görülüyor.

Defterdeki notta, bomba anahtar sisteminin nasıl çalıştığı şemalar çizilerek anlatılıyor. Aynı notta bombanın etkilerine geniş yer ayrılırken, mektup bombanın katlanmaması gerektiği özellikle belirtiliyor.

Belediye başkanlığından çok, bomba yapımıyla ilgilendiği anlaşılan Akgül’ün, “örgütün bombacısı” olabileceği şeklinde haberler de yer aldı.

Olayın ardından Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkanı Anders Knape,Türkiye’yi eleştirdi. 

Her platformda Türkiye’den kaçan teröristlere kucak açan Avrupa Konseyi, belediye başkanının bomba notlarıyla ilgilenmek yerine yerlerine yapılan atamaları eleştiriyor.

ABD, AB, NATO ve Avrupa Konseyi terör ve Türkiye düşmanlarına müttefik; Türkiye’ye ise düşmandır!..

Net!..

Fikri neyse zikri de odur!

Geçtiğimiz günlerde öncelikle bir dekan, video konferans görüşmesinde yayını açık unutup öğrencileri hakkında, “Kızların resimlerini de görüyoruz böylece ha, çaktırma” dedi ve bu sözleri büyük tepki topladı.

Daha sonra bir televizyon programına katılan başka bir Prof. pedofiliyi savunarak 12-17 yaşındaki kız çocuklarının ilk çocuğu doğurmak için ideal yaşta olduğunu ileri sürdü. 

Prof; 13 yaşında, hem aklen belli bir noktaya gelmiş, hem vücuden belli bir noktaya gelmiş bir insan sen "10 yıl boyunca çocuk doğurmayacaksın, kadınlığını yaşamayacaksın" diyorsun. Süpermen'i bilmem ama Süper kadın diye bir ırk var. En üstün nitelikli insan, 12-17 yaş arasındaki kızlar. Yani, çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan...” dedi.

Son olarak da bir başkası “15 yaşında biri, cinsel olgunluğa eriştiğine göre evlenmek için rızası geçerlidir" diyerek, 15 yaşında evlendirmeyi savundu.

Kendilerine bu konuda herhangi bir soru sorulmadan yaptığı konuşmalarda özellikle cinselliği ve sapkınlığı ön plana çıkaran kimseler hangi dine, hangi inanca mensup olursa olsun biliniz ki; ya sapık ya da sapıklığa meyyaldir!..

***

İzmir’in kaçakları!

Spiker Fatih Portakal, Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, firari Can Dündar’ın kaçak yapısından sonra bir kaçak da Sözcü Yazarı ve Odatv sahibi Soner Yalçın’ın çıktı. 

Muğla Bodrum ve İzmir Seferihisar ile Çeşme ilçelerinde kaçak villaları çıkan bu insanlar, eleştirdikleri ‘İmar Barışı’ndan faydalanmak istiyorlar.

Şahsen; Yılmaz Özdil’in, Atatürk tüccarı olduğu için aynı yılışıklıkla kaçak villa yapması beni şaşırtmadı.

Can Dündar zaten vatan haini…

Ahmet Hakan, Portakal için ‘zırcahil’ demişti de; cevap olarak ‘biraz ağır olmuş’ diyen Portakal, ‘zır’ı değil, ‘cahil’i kabul etmişti. 

Farzedin ki, o da cahil olduğu için yaptı. 

Ama ben bu kadar dürüstlükten bahseden Soner Yalçın’ın kaçağına çok şaşırdım!..

Beklemezdim doğrusu!..

.

Ali Mevlüt Kaya, dikGAZETE.com

Twitterda bizi takip edin: @alimevlutkaya  @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?