USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Allah yâr ve yardımcınız olsun!..

10-10-2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce söylediği gibi, “Bir gece ansızın gelebiliriz” diyerek; Suriye’ye girileceğinin işaretini verirken; daha sonra; “Fırat’ın doğusunda güvenli bölge oluşturma çabamızdan vazgeçmeyeceğiz ve orada kurulması düşünülen bir devlete ne pahasına olursa olsun asla izin vermeyeceğizşeklinde irade gösterince, ABD’nin savsakladığı, “birlikte devriye” işi de bitmiş oldu!..

Buna karşı ABD Başkanı Donald Trump, “Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım).  (Türkiye'nin) Avrupa ve diğerleri ile birlikte, yakalanan IŞİD'lileri ve ailelerini gözetmeleri gerekiyor” paylaşımıyla tehdit etmişti!..

Kumarhane işletmecisi olan ve devlet yönetimini kumarhane mantığıyla sürdüren Trump, daha önce benzer şekilde Kuzey Kore, İran ve Venezuela’ya blöf yapıp, rest çekmiş karşılığını alınca da tehditlerinin arkasında duramadığını göstermişti.

Türkiye’ye karşı tehdidinin karşılığını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Barış Pınarı” ismini verdiği ve Çarşamba saat: 16: 00’da başlattığı hava harekatıyla almış oldu.

Gece saat 23.00 gibi de kara birliklerinin girmesiyle İnşallah bölge, YPG/PKK ve DEAŞ’lı teröristlere mezar olacak!..

Esasında ABD ve yandaşlarının Türkiye’ye engelleme çabaları, terör örgütlerinden çok, İsrail’in ‘arz-ı mevud’ idealini gerçekleştirmesini sağlayabilme çabasıdır. Orada kurulacak terör devletiyle bu çabanın gerçekleşeceğini umdukları için böyle çırpınmaktadırlar.

Devletimiz, bu durumu çok iyi bildiği için “Barış Pınarı” harekatıyla hem terörü yok edip güvenli bölge oluşturacak hem de devlet kurma çabalarını boşa çıkaracaktır!..

Bu harekat, ‘arz-ı mevud’ hayali kuranların hayallerinin sonunun başlangıcı olduğu gibi; “Melhame-i Kübra”nın işaret fişeğidir!..

Ve İnşallah dünyadaki Müslümanların bir araya gelmesine de vesile olacaktır… 

Allah, devlet, hükümet ve ordumuzun yâr ve yardımcısı olsun…

Şanlı “Mehmetçik”imizi görünmeyen askerlerle desteklesin ve korusun…

.

Ali Mevlüt Kaya, dikGAZETE.com

Twitterda bizi takip edin: @alimevlutkaya  @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?