Kolektif Batı'nın korkulu rüyası Putin'in gülümsemesi

Fuad Safarov
Fuad Safarov
Kolektif Batı'nın korkulu rüyası Putin'in gülümsemesi
19-10-2024

Kolektif Batı'nın korkulu rüyası Putin'in gülümsemesi

MOSKOVA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BRICS ülkelerinin medya kurumlarının başkanlarıyla yaptığı görüşmede, yine kolektif Batı'ya net, anlamlı ve önemli mesajlar gönderdi.

Görüşmede Putin, gülümseyerek, "NATO bizimle savaşıyor, ancak Ukraynalı askerlerin elleriyle. Ukrayna, üçüncü devletlerin çıkarları doğrultusunda askerlerini esirgemiyor. Ancak Ukrayna'nın kendisi yüksek teknolojili silahlar kullanmıyor. NATO bunu yapıyor. Ve Rus ordusu, kendi başına savaşıyor ve askeri ürünleri kendisi yaratıyor..." diye anlatıyor...

Putin yüz ifadelerini tekrar geniş açıyor ve çok hafif şekilde yine gülümseyerek çok ciddi şekilde, "Ve Natolular bizimle savaşmaktan ne zaman bıkacaklar? Bunu onlara da sorunuz. Biz bu mücadeleye devam etmeye hazırız. Ve zafer bizim olacak!” diye vurguladı.

Putin'in gülümseyerek bu tür açıklamalar yapması, Rusya'nın düşmanlarına vurulan en büyük darbelerden biridir. Rusya'ya karşı kolektif Batı, NATO savaş açmış durumda. Burada Ukrayna sadece bir deneme tahtası. Ne yazık ki bunu çoğu Ukraynalı anlamakta güçlük çekiyor.

Rusya, 2022 yılında başlattığı Özel Askeri Operasyon çerçevesinde hedeflerine ulaşmak için adım adım ilerliyor.

Ukrayna ve Batı ne yapıyor?

Batı, Ukrayna'ya mali ve askeri yardım sağlayarak Rusya'ya karşı savaşmaya yönlendiriyor. Bu durumda kötü gözler Putin'i arıyor. Putin'in ne yapacağını merak ediyorlar. Putin ise yine medya önünde gülümseyerek açıklamalarına devam ediyor. Ardından Rusya, askeri alanda ciddi adımlar atıyor.

Rusya'ya karşı emsali görülmeyen yaptırımlar uygulanıyor, bu yönde Moskova aleyhine ağır kararlar alınıyor. Yine Batı'daki kötü gözler Putin'i arıyor. Putin yine haberlerde, herhangi bir etkinlikte ve toplantıda konuşmalar yaparken görülüyor.

Hayret! Putin yine gülümsüyor. Ardından Rusya, ekonomik alanda ciddi adımlar atıyor.

Kolektif Batı ve onun kuklaları, Putin'i zayıf, korkak, ürkek olarak görülmesini çok arzu ediyor.

Putin ise emin şekilde açıklamalar yapıyor ve bazen de anlamlı şekilde gülümsüyor.

Putin'in gülümsemelerine paralel olarak Rusya, kendisine savaş açmış Batı'ya karşı mücadelesinde emin adımlarla ilerliyor. Rusya, bu mücadelesinde zaferine inanıyor.

Putin'in gülümsemesinin sırrı da burada yatıyor.

Putin, bu zor mücadelede Rusya'nın zaferine inanıyor. Putin hem mesajını veriyor hem de gülümsüyor. Ardından da gereken adımlarını atıyor.

Putin’in bu gülümsemeleri artık Batı'nın korkulu rüyasına dönüşmüş durumda.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

Fuad Safarov
Fuad Safarov
Gazeteci, Moskova...
ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?