Teknoloji

ZTE Quartz'ın tasarımı ortaya çıktı!

Giyilebilir teknoloji alanında yeni çalışmalara imza atmak isteyen ZTE'nin, Android Wear ile çalışan ZTE Quartz model akıllı saatinin tasarımı sızdırıldı!

ZTE Quartz'ın tasarımı ortaya çıktı!
21-03-2017 11:07

Giyilebilir Teknoloji alanında rakipleri ile yarışır hale gelmek isteyen ZTE'nin, Android Wear ile çalışan bir akıllı saat geliştirdiğini ve MWC'de cihazı gün yüzüne çıKarmayı planladığını sizlere duyurmuştuk.

ZTE'nin yeni akıllı saati ortaya çıktı! ZTE'nin yeni akıllı saati ortaya çıktı!

.

Beklenilenin aksine ZTE, yeni akıllı saati Quartz'ın duyurusunu Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirmedi ve aradan geçen yaklaşık 1 aylık sürenin ardından ZTE Quartz modelinin tasarımı ortaya çıktı.

ZTE Quartz tasarımı ve özellikleri ile ilgili yeni detaylar

Kalp atış sensörü ve NFC gibi özelliklere yer verilmeyen ZTE Quartz, sahip olduğu hücresel bağlantı desteği sayesinde akıllı telefonlardan büyük oranda bağımsız bir şekilde çalışabiliyor.

17-03/21/zte-quartz-1.jpg

Metal bir kasaya sahip olan ve bataryası şarj yuvasına yerleştirilerek şarj edilen Quartz, Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu Android Wear 2.0 işletim sistemi ile çalışıyor.

17-03/21/zte-quartz-2.jpg

ZTE'nin yeni akıllı saati Quartz'ın kalp atış vb. sensörleri barındırmadığı göz önünde bulundurulduğunda, LG Watch Sport gibi akıllı saatler ile rekabet edecek düzeyde olmadığı ortaya çıkıyor.

ZTE Quartz'ın diğer teknik özellikleri ve fiyatı halen bilinmezliğini korumaya devam ediyor.

::

Kaynak: SHIFTDELETE

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER