Siyaset

Zekeriya Öz ve cemaati adına rezil PKK tweeti; "Neredeydin Ey PeKeKe!"

Pensilvanya merkezli Paralel İhanet Çetesi'nin "yolsuzluk" maskesine büründürerek meşru Hükümet'i devirme operasyonu olan "17-25 Aralık" savcılarından Zekeriya Öz, sonunda, PKK terörüne de göz kırpar hale geldi. Yıllarca seyrettirdikleri televizyon kanal

Zekeriya Öz ve cemaati adına rezil PKK tweeti;
02-08-2015 20:33
Pensilvanya merkezli Paralel İhanet Çetesi'nin "yolsuzluk" maskesine büründürerek meşru Hükümet'i devirme operasyonu olan "17-25 Aralık" savcılarından Zekeriya Öz, sonunda, PKK terörüne de göz kırpar hale geldi.
Yıllarca seyrettirdikleri televizyon kanalında, PKK'ya karşı yayın yaparmış gibi gösterdikleri dizi filmlerle, alenen Kürt düşmanlığı yapan örgütsel paralel bir yapının, sonunda bu noktaya gelmesi de "enteresan"!
(PKK'ya yönelik, attığı ilginç "tweet" mesajı ile Gezi eşkıyalığı sırasında topa girmeyen, sonradan bağlı "memurlar"ının olayları nasıl kışkırttığı da ortaya çıkan Paralel Terör Örgütü, bir başka kanlı terör örgütünden medet umar hale gelmişse artık ikisinin de sonu yaklaşmış demektir.)
Zekeriya Öz, bundan 2 yıl önce Taksim'de kesilen iki-üç ağaç bahanesiyle başlayan ve yakıp-yıkmanın, vandallığın zirve yaptığı bir dönem olarak anılan Gezi kalkışmasına atıfta bulunarak Gezi olaylarına PKK müdahil olsaydı hükümetin yıkılacağını kaydetti. O dönem kendisi ise devletin resmi savcısı ve "Paralel Çete", daha gerçek yüzünü göstermemişti. Pensilvanya'daki henüz beddua etmemiş,  ve bağlı memurlar, "resmi olarak" daha "İşbaşı" yapmamıştı ama Paralel Yapı'nın Gezi eşkıyalığına alttan alta nasıl destek verdiği de sonradan ortaya çıkmıştı. Paraleller, Haziran'da başlayan ve Hükümet'in her türlü tahkire muhatap olduğu dönemi sessizce geçirdikten sonra taa Eylül ayında ODTÜ'de başörtülü bir "Abla"nın oradaki Geziciler tarafından itelenmesi sonucu yine "Başörtüsü"nü bahane ederek "medya kuruluşlarında "Gezi eşkıyalığı" aleyhine yayına başlamışlardı. (Bunların ardından geldi, yosuzluk maskeli 17-25 Aralık opersyonu...) Bu, şimdi her fırsat bulduğunda klavye başına geçip ha bire "tweet"liyor ya! Daha "Dubai Tatili"nin ve yediği başka nanelerin hesabını da vermiş değil... Bütün bunların ışığında bakılmalı "tweetler"ine... İşte bu Öz, attığı tweette "Gezi olaylarına PKK müdahil olsaydı şu an hükümet edenlerin bu makamda oturma imkanları olmayacaktı, PKK emri kimden aldıysa katılmadı!" diye yazdı.   ZEK. TWEETdikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER