Siyaset

Zafer Partisi kurucusu İsmail Türk'ten 'Z Kuşağı'na tavsiyeler

Zafer Partisi’nin kurucusu İsmail Türk, Z Kuşağını gazeteci Eren Talha Altun’a değerlendirdi, Türk; başta gençlerin sorunları olmak üzere birçok konuda gençlere yönelik tavsiye fikir ve değerlendirmelerde bulundu

Zafer Partisi kurucusu İsmail Türk'ten 'Z Kuşağı'na tavsiyeler
24-10-2021 19:28

ANKARA - ÖZEL

Zafer Partisi’nin kurucusu İsmail Türk, Z Kuşağını gazeteci Eren Talha Altun’a değerlendirdi. Türk, başta gençlerin sorunları olmak üzere birçok konuda gençlere yönelik tavsiye fikir ve değerlendirmelerde bulundu

Başta gençlerin sorunları olmak üzere birçok konuda gençlere yönelik tavsiye fikir ve değerlendirmelerde bulunan Zafer Partisi’nin kurucusu ve HaberErk gazetesi’nin imtiyaz sahibi İsmail Türk, genç gazeteci Eren Talha Altun’un sorularını cevapladı, Z kuşağına tavsiyelerde bulundu.

Z kuşağının algılara ve siyaset mühendislerine malzeme olmayacak kadar zeki, takipçi, sorgulayan, araştıran ama bunu çok belli etmeyen bir gençlik olduğunu söyleyen İsmail Türk, Z kuşağının algılara ve siyaset mühendislerine malzeme olmayacak kadar zeki olduğunu ifade etti.

Gençlere tavsiyelerde bulunan İsmail Türk, “Gençliğe tavsiyem çok okusunlar araştırsınlar ve tabii ki siyasetin içinde olsunlar. Gençler sadece teorik bilgi ile yetinmeyip protezi ederek hayatın gerçek yüzleri ile yüzleşsinler, medeni toplumların en önemli manivelası demokrasi adalet ve siyasettir” ifadelerini kullandı.

Z kuşağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türk şunları kaydetti;

“Z kuşağı İçin konformist diyorlar bu doğrudur konfor isteyen akıllı insan olur ne istediğini bilir. Z kuşağı siyasetçilerden adalet özgürlük, eşit paylaşım, kısacası medeni ülkeler çerçevesinde sosyal devlet yapılmış bir ülkede yaşamak istiyor.”

Ülkemizde Z kuşağının ve diğer tüm kuşakların temel sorununun çalışmadan kısa yoldan zengin olma hayali olduğunu belirten Türk, adamın adamı veya eleman olmak yerine, takım ruhuyla birliktelikler oluşturarak güç oluştursunlar tavsiyesinde bulundu.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER