Genel

Yurtiçi Kargo'nun YK Plus projesi esnafa müşteri de kazandırıyor

Türkiye'nin tüm illerinde uygulanmaya başlayan ve 1.200'den fazla esnafa ulaşılan uygulamada teslim noktası sayısı 3 bine yaklaşırken, bu noktalardan kargolarını alan kişi sayısı ise 130 bini buldu

Yurtiçi Kargo'nun YK Plus projesi esnafa müşteri de kazandırıyor
27-01-2021 16:57

Yurtiçi Kargo’nun geçen yıl hayata geçirdiği ve salgın döneminde esnafın ek gelir kazanmasını sağlayan YK Plus Teslim Noktası projesi büyük beğeni topladı.

Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret kullanıcılarının kargolarını isterlerse anlaşmalı esnaf noktalarından da almasına imkan veren YK Plus Teslim Noktası projesi müşteri memnuniyetinin artmasına da katkı sağladı. Yurtiçi Kargo, 2020 yılının ikinci yarısında hayata geçirdiği YK Plus projesi ile birlikte mahalle esnafına da yeni bir gelir fırsatı sundu.

E-ticaret kullanıcılarının kargolarını alabilecekleri birer teslim noktası olan esnaflar, dağıttıkları kargo başına gelir elde ederken, müşteriler de kargolarını evde beklemek yerine anlaşmalı esnaf noktalarından alma imkanı buldu.

Türkiye'nin tüm illerinde uygulanmaya başlayan ve 1.200'den fazla esnafa ulaşılan uygulamada teslim noktası sayısı 3 bine yaklaştı. E-ticaret sitelerinden alışveriş yaparak bu noktalardan kargolarını alan kişi sayısı ise 130 bini buldu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER