Teknoloji

Yeni Ucuz iPhone tanıtımı 21 Mart'ta olabilir

Yeni ucuz iPhone tanıtımı 21 Mart'ta olabilir. Apple'ın 15 Mart'ta tanıtması beklenen yeni ucuz iPhone modeli, bir sonraki hafta; yani 21 Mart'ta tanıtılabilir.

Yeni Ucuz iPhone tanıtımı 21 Mart'ta olabilir
29-02-2016 08:12

Yeni ucuz iPhone tanıtımı 21 Mart'ta gerçekleştirilebilir. Apple'ın 15 Mart'ta tanıtması beklenen yeni ucuz iPhone modeli, bir sonraki hafta; yani 21 Mart'ta tanıtılabilir.

Cupertino merkezli Apple'ın, uzunca bir süredir Mart ayında düzenleyeceği etkinlik kapsamında yeni ürünlerini sahneye çıkaracağı konuşuluyor. Bu ürünler arasında en çok merak edileni elbette ekonomik fiyatlı yeni bir iPhone. Bildiğiniz gibi Apple, 2013 yılında diğer modellere oranla nispeten daha uygun fiyatıyla ve farklı kasa renkleriyle iPhone 5c'yi satışa sunmuştu. 
Şirket, akabinde ekonomik fiyatlı bir modeli satışa çıkartmadı. Bir süredir yeni iPhone ve Apple Watch'un yeni kayış seçeneklerinin Mart'ta düzenlenecek etkinlikle beraber tanıtılması bekleniyordu. Ancak, son olarak ortaya çıkan haberlere göre yeni nesil ucuz iPhone'un tanıtımı Mart'ta yapılmayacak.

UCUZ iPHONE VE iPAD PRO'NUN TANITIMI BEKLENİYOR

Yeni etkinlik için işaret edilen tarih ise 21 Mart şeklinde. Yani aslına bakıldığı zaman 15 Mart yerine bir hafta sonrası seçilmiş durumda.
Bu etkinlik kapsamında 4 inç boyutunda ekrana sahip ucuz iPhone (iPhone 5se) ve iPad Pro'nun tanıtımının yapılması bekleniyor. Ancak, az önce de ifade ettiğimiz şekilde bunlara ek olarak bir de Apple Watch tarafında yeni kayış seçenekleri sunulacak gibi görünüyor.

Elbette konuyla alakalı Apple sessizliğini koruyor. Ancak son söylentilere göre az önce de ifade ettiğimiz gibi 21 Mart, bu ürünlerin tanıtımı için seçilmiş durumda.


Kaynak: scroll.com

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER