Yerel haber-Şirket Haber

Yeni dijital platform “Pazarama“ Maximum Mobil'de

"Pazarama ile herkes, tek uygulama üzerinden hem ürün ve hizmet satın alabilecek hem de bu işlemleri kolaylaştıran ödeme ve finansman imkanlarına başka bir uygulamaya gerek kalmadan ulaşabilecek"

Yeni dijital platform “Pazarama“ Maximum Mobil'de
28-06-2021 16:27

İSTANBUL

İş Bankası’nın e-ticaret alanındaki yetkinliklerini yeni bir ekosisteme dönüştürmek adına, bazı fonksiyonları bünyesinden ayrıştırarak (spin-off) devrettiği Pazarama platformu hayata geçti.

İş Bankası'nın açıklamasına göre, online alışveriş ve hizmetlere tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getiren Pazarama, değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platform olarak doğuyor.

Herkesin Maximum Mobil'i indirerek kolayca ulaşabileceği Pazarama'da ürün ve hizmet satışlarının yanı sıra mobil ödeme deneyimi de yaşanıyor.

Pazarama'da giyimden kırtasiyeye, elektronikten evcil hayvan ürünlerine ve oyunlara kadar çok geniş bir yelpazede farklı ürünler bulunabiliyor.

Araçtan inmeden akaryakıt ödemesi, ulaşım kartı yüklemesi ve market alışverişi, yemek siparişi, dijital oyun kodu gibi mobil ödeme imkanlarının yanı sıra restoran indirimleri de sunan Pazarama, kullanıcılara, günlük hayatın her anında tek uygulamadan ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.

Pazarama, tüm bu hizmetleri tek bir platformdan sunarken, ödeme anında kullanıcılarına indirim, taksit, puan gibi pek çok kolaylığa ulaşma imkanı da veriyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER