Genel

Yeni akademik yıl açılış töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın gerçekleştirilecek

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK), 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nin, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın gerçekleştirileceği bildirildi.

Yeni akademik yıl açılış töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yarın gerçekleştirilecek
14-10-2020 19:00

ANKARA (AA) - YükseköÄŸretim Kurulundan (YÖK), 2020-2021 YükseköÄŸretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nin, CumhurbaÅŸkanlığı BeÅŸtepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yarın gerçekleÅŸtirileceÄŸi bildirildi.

YÖK'ten yapılan açıklamada, yarın saat 14.00'te gerçekleÅŸtirilecek Toplu Akademik Yıl Açılış Töreni'ne CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve devlet erkanının yanı sıra bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili kurum baÅŸkanları, büyükelçiler, bütün üniversite rektörleri ile YÖK 100/2000 Doktora Projesi kapsamında ülke için öncelikli alanlarda doktora eÄŸitimi gören öÄŸrencilerin katılacağı belirtildi.

Törenin son bölümünde, YÖK tarafından her yıl bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride dağıtılan YÖK 2020 Üstün BaÅŸarı Ödülleri'nin, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan tarafından ödülleri almaya hak kazanan akademisyenlere ve yükseköÄŸretim kurumlarına verileceÄŸi kaydedildi.

Muhabir: Selma Kasap

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER