Sağlık

'Yaşlı ve yorgun görünüme; elveda'

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cahit Vural, yaşlı ve yorgun görünümden kurtulmak için uygulanan yöntemler hakkında bilgi verdi. Op. Dr. Vural, “Yaşlı ve yorgun görünüme elveda” dedi.

'Yaşlı ve yorgun görünüme; elveda'
05-11-2018 20:02

Günlük yaşantıda yoğun çalışma hayatı, çevresel faktörler, stres, güneş, uykusuzluk ve genetik faktörlerin olumsuz etkiler sonucunda; gözaltı torbalanmaları, gözaltı çukurlukları, ciltte görülen renk tonu eşitsizliği, sarkmaların gözlemlendiğini belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Cahit Vural, bu problemlerin çözümünden bahsetti.

"Mezoterapi, bu problemlere karşı yapılan intredermal enjeksiyonla uygulanan alternatif tedavilerden biridir. Doku altını besleme, cilt yüzeyindeki renk tonu eşitsizliklerinde sarkmalarda yapılan uygulamalarda kalıcılık süresini uzatmak ve konforlu bir şekilde tedavi için kombine olarak uygulanan işlemler arasında mezoterapi büyük bir destektir'' şeklinde açıklama yapan Op. Dr. Cahit Vural, dermabrazyon (dermapen, altın iğne, farksiyonel lazer vb.) işlemlerle birlikte kombine edildiği takdirde istenilen sonuca daha hızlı ulaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER