Gündem

Yaşlı kadın, Başkan Mustafa Koca'yı görünce inandı

kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ihtilal olduğu zanneden ve gülerdir evinden dışarı çıkamayan yaşlı kadını ziyaret etti. Başkan Koca, 89 yaşındaki Hafize Su'ya darbe girişiminin vatandaşlar tarafından püskürtüldüğü dakikalarca tekrar tekrar anlatınca anc

Yaşlı kadın, Başkan Mustafa Koca'yı görünce inandı
10-08-2016 15:07

Hasta ve bakıma muhtaç vatandaş, ihtilalin püskürtüldüğünü ve hainlerin cezasını bulduğunu belirtmesi üzerine ikna edildi.

1927 doğumlu olan ve 1960 ve 1980 ihtilalini bizzat yaşayan Hafize Su, yakınlarına, “İhtilal oldu,askerler gelecek,sakın beni yalnız bırakmayın” diyerek telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

Yaşadığı ihtilal dönemlerinin korkusu ile evden çıkmayan ve akrabaları da ev dışına salmayan Hafize Su’ya başkan Koca tarafından istediği sorulunca dışarı çıkıp, hava almak istediğini söyledi.

Başkan Mustafa Koca, yaşlı vatandaşın belediye ekiplerince akşamları Hisarlık Sosyal Tesisleri'ne çıkarılması talimatı verdi. Başkan Koca ayrıca, daha önce bir iş adamınca belediyeye bağışlanan ortapedik yataklardan birini de Hafize Nine'ye hediye etti.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER