Siyaset

'Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak kararımızı verelim'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak, huzur istiyorsak, barış istiyorsak, Türkiye’ye hayırlı bir gelecek istiyorsak 16 Nisan’da kararımızı verelim." dedi. - Anadolu Ajansı

'Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak kararımızı verelim'
07-04-2017 18:07

ORDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında, Fatsa ve Perşembe ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi.

İlk olarak Fatsa ilçesindeki esnafı ziyaret eden Torun, burada yaptığı açıklamada, anayasa ile getirilen kontrolsüz gücün karanlığı da beraberinde taşıyacağını ileri sürdü.

Seyit Torun, ÅŸu deÄŸerlendirmelerde bulundu:

"Bir partinin genel baÅŸkanı CumhurbaÅŸkanı olabilir mi? O CumhurbaÅŸkanı tarafsız olamaz. EÄŸer CumhurbaÅŸkanı senin partinden deÄŸilse ne yapacaksın. Devletin kapısında bir daha yerin olmayacak. Buna müsaade etme. Bu devlet hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni tek bir kiÅŸinin eline bırakamayız. Camilerimize, kışlamıza, adliyemize siyaseti sokmayalım. Yarınlarımız aydınlık olsun diyorsak, huzur istiyorsak, barış istiyorsak, Türkiye’ye hayırlı bir gelecek istiyorsak 16 Nisan’da kararımızı verelim. Hayırlı bir gelecek ancak hayırla gelecek."

Muhabir: Hayati Akçay

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER