Teknoloji

Xiaomi MI5'in fiyatı dudak uçuklatıyor!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yıldan beri amiral gemisi modeli MI4 ile yola devam ediyor. Uzun süredir çıkması beklenen Xiaomi MI5 hakkında ortaya çıkan...

Xiaomi MI5'in fiyatı dudak uçuklatıyor!
18-12-2015 01:53

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yıldan beri amiral gemisi modeli MI4 ile yola devam ediyor. Uzun süredir çıkması beklenen Xiaomi MI5 hakkında ortaya çıkan fiyatlar ise dudak uçuklatıyor.

Bir süre önce 599$'lık fiyatıyla OppoMart adlı sitede listelenmeye başlayan MI5, 16 GB'lık iPhone 6S'ten bile daha pahalı fiyatlandırılmış. Ancak bir ChinaTelecom yetkilisine göre Xiaomi MI5 biraz daha uygun bir fiyata kullanıcılarla buluşacak.

ChinaTelecom mühendisi Cheng Guifeng'e göre Xiaomi MI5 depolama kapasitesine göre 385 ile 460 dolar arasında fiyatlandırılacak. 220 dolarlık MI4'e göre oldukça pahalı olan MI5'ın fiyatının bu denli yüksek olmasının sebebi ise Xiaomi'nin premium segmentte iddialı bir model çıkarmak istemesi. Şimdiye kadar hep fiyat/performans cihazlarıyla övülen Çinli devin yeni oyuncağı bu fiyatla bakalım ne kadar satabilecek?

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER