Teknoloji

Xiaomi Mi 4’ün Windows 10’lu versiyonu geliyor

Çin’li firmadan Xiaomi’nin sonraki süper telefonu Snapdragon 820’li Mi 5’i beklenirken firma güncel amiral gemisi modelinin Windows 10’lu versiyonunu tanıtmak için hazırlanıyor. Bir süredir kullanıcıların...

Xiaomi Mi 4’ün Windows 10’lu versiyonu geliyor
02-12-2015 05:12

Çin'li firmadan Xiaomi'nin sonraki süper telefonu Snapdragon 820'li Mi 5'i beklenirken firma güncel amiral gemisi modelinin Windows 10'lu versiyonunu tanıtmak için hazırlanıyor.

Bir süredir kullanıcıların Xiaomi'den Qualcomm Snapdragon 820'li yeni telefonu olan Mi 5'i beklediklerini biliyoruz. Bu konuda çok haber ve sızıntı olsa da, telefonla ilgili kesin olan Xiaomi CEO'sunun yaptığı açıklamalara göre yakın zamanda tanıtılacağı gerçeği.

Haberimizin konusu ise geçen yılın yaz döneminde çıkmış güncel amiral gemisi bayrağını taşıyan Mi 4 ile ilgili. Bildiğiniz üzere firmalar çok rağbet göstermese de kimi zaman var olan modellerin Windows Phone'lu alternatiflerini görüyoruz. Bu konuda liderlik koltuğu hala açık ara Microsoft Lumia cihazlarda olsa da başka markaların da “kısıtlı” seçenekleri mevcut.

Yeni işletim sistemi Windows 10 Mobile'a sahip Mi 4, 3 aralıkta resmen tanıtılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER