Genel

Wtech Akademi RPA Developer Eğitimi toplantısı

"Mesafeleri ortadan kaldıran, bilgi limitasyonlarını, sınırlarını ortadan kaldıran bir çağın içerisinde biz de yerimizi almaya çalışıyoruz. "

Wtech Akademi RPA Developer Eğitimi toplantısı
10-09-2020 16:08

Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) Danışma Kurulu Üyesi ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Mesafeleri ortadan kaldıran, bilgi limitasyonlarını, sınırlarını ortadan kaldıran bir çağın içerisinde biz de yerimizi almaya çalışıyoruz. Sadece finansal hizmetler değil, toplumların ihtiyaç duyabileceği her alanda teknolojik çözümler sunarak onların hayatlarını kolaylaştırmak konusunda gerçekten gayret içerisindeyiz." dedi.

Ateş, Wtech Akademi'nin başlatacağı "Dijital Çağa Hazırlayacak Robotik Süreç Otomasyonu Yazılımcısı (RPA Developer) Eğitimi"nin detaylarının paylaşıldığı online toplantıda, teknoloji eğitiminin önemine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

DenizBank olarak tüm birimleriyle Wtech'e destek olmayı sürdüreceklerini aktaran Ateş, "Hükümet programında yer alan, Bakanımız üzerinden açıklanan milyon yazılımcının yetiştirilmesinin gündemde olduğu günleri yaşadığımız bu ortamda, bundan daha önce böyle bir inisiyatif almak, ön almak, hatta sınıflarını açıp buradan mezunlar verip bunları işlere yerleştirmek konusunda böyle bir aktivitenin içinde bulunan Wtech'i de canıgönülden kutluyorum." diye konuştu.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER