Teknoloji

Windows 10'lu 12 inçlik Samsung Tablet geliyor

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan spekülasyonlarda Samsung'un 12 İnçlik Windows 10'lu model numarası SM-W700 olan bir tablet geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Daha sonra hiçbir haber alamadığımız Samsung'un...

Windows 10'lu 12 inçlik Samsung Tablet geliyor
29-12-2015 06:02

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan spekülasyonlarda Samsung'un 12 İnçlik Windows 10'lu model numarası SM-W700 olan bir tablet geliştirdiği ortaya çıkmıştı. Daha sonra hiçbir haber alamadığımız Samsung'un 12 İnçlik Windows 10'lu tableti Bluetooth ve Wi-Fi serfikasyonlarında yeniden ortaya çıktı.

2016 yılında bizlerle olmaya hazırlanan SM-S700, Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance servislerinin yayınladığı görsellerde ortaya çıktı. Paylaşılan bu görseller iki şirketin yaşadığı bir problem nedeniyle yayınlandığı söyleniyor. Ayrıca 12 İnçlik bu tabletin Zauba tarafından listelendiğini de söyleyelim. Hindistan menşeili dağıtım firması olan Zauba cihazın test için Hindistana gönderildiğini daha sonra yok edildiğini doğruladı. Zauba'Nın yaptığı listelemede cihazın değeri 455 Amerikan doları olarak gösterilmiş. 455 dolar, tabi ki cihazın satış fiyatı değil. Eklenen vergiler ve kâr marjı ile bu fiyat artacaktır. Listelenen bu fiyat cihazın tepe bir model olduğunu gösteriyor.

Ortaya çıkan Samsung'un 12 İnçlik Windows 10 tableti hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Intel Core işlemci ve S-Pen ile piyasada olacak bu tabletin önümüzdeki aylarda tanıtılacağı ön görülüyor. Atom işlemci yerine Core işlemci kullanılması, 12 inçlik büyüklüğü, S-Pen kullanılması cihazın oldukça kaliteli olacağını gösteriyor. Windows RT sürümü gibi sadece bir sürüm yerine direk Windows 10 ile gelirse bu tabletin geleceği açık diyebiliriz. Samsung, zaten ürünlerine oldukça kullanışlı aksesuar çıkartması ile biliyor. Klavyeli tablet standı, fare ve S-pen'in Windows 10 ile muhteşem iş çıkartacağı su götürmez bir gerçek. Bahsettiğimiz sertifikasyon görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER