Medya

WhatsApp için harika iki özellik daha!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp test sürecini tamamladığı iki yeni özelliğinin daha kullanıcılara dağıtımını başlatmış durumda. İşte, WhatsApp yenilikleri.

WhatsApp için harika iki özellik daha!
10-09-2017 19:32

WhatsApp beklenen bir özelliğinin daha test sürecini tamamlayarak daha fazla kullanıcı için sunmaya başlamış durumda. Bundan böyle popüler mesajlaşma platformu, video görüşmeleri için resim içinde resim modunun (picture-in-picture) yanı sıra kendini yok eden metin içerikli durum güncellemeleri desteği getirdi.

WhatsApp yeni özellikler sunmayı sürdürüyor!

Resim için resim modu, WhatsApp uygulamasının son güncellemesiyle gelmiş olsa da maalesef kısıtlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabilecek. Bunun sebebiyse modun sadece Android 8.0 Oreo yüklü cihazlarda çalışabiliyor olması. Yani şu an için özellik Pixel ve Nexus cihaz sahiplerine özel kalmış olacak. 

17-09/09/whatsapp-resim-icinde-resim-durum-guncelleme-sdn-02.jpg

Bir diğer yenilik olan ve şirketin günlük 250 milyon kişi tarafından kullanıldığını vurguladığı Durum Güncellemeleri için gelen özellik de oldukça işlevsel. Kullanıcılar sadece metin içerikli ve renkli arka plana sahip durum güncellemeleri paylaşabilecekken bunları kimlerin görebileceğini ayarlama seçeneğine de sahip olacak. Ayrıca bu durum güncellemeleri zamanı geldiğinde ortadan kaybolacak.

Bu yeni özellikleri elde etmek için iOS ve Android için WhatsApp uygulamasının son sürümüne güncellemeyi unutmayın. Ayrıca platformun bu özellikleri kademeli olarak dağıttığını da hatırlatalım.

:: WhatsApp için gelen yenilikler konusunda ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER