Teknoloji

WhatsApp görüntülü arama çok yakında geliyor

WhatsApp Görüntülü Arama özelliği nihayet geliyor. WhatsApp, görüntülü arama özelliğini test programı dahilindeki kullanıcıların hizmetini sundu.

WhatsApp görüntülü arama çok yakında geliyor
16-05-2016 05:02

WhatsApp için geçtiğimiz yıldan bu yana dillendirilen görüntülü arama özelliği kullanıma sunulmak üzere.

WhatsApp kullanıcılarının uzun bir süredir platforma dahil edilmesini istediği görüntülü görüşme özelliği son güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın beta test programına kayıtlı kullanıcılar tarafından tespit edildi.

WhatsApp Uygulaması Masaüstüne Geldi! WhatsApp uygulaması masaüstüne de geldii

WhatsApp, Windows ve MAC OS X platformları için yeni uygulamasını yayınladı. WhatsApp'ın masaüstü...

Uzun bir süredir sesli arama özelliğini destekleyen WhatsApp, video görüşme özelliğini son güncellemeye her ne kadar bir opsiyon olarak koysa da, arama yapılmak istediğinde kullanıcılar “Video arama şu an kullanılamıyor” uyarısıyla karşılaşıyor.

16-05/15/whatsapp.jpg

Görüntülü arama çok yakında geliyor

Ancak olumlu olan gelişme WhatsApp görüntülü görüşme özelliğinin eli kulağında ve kısa süre içerisinde tüm WhatsApp kullanıcılarının hizmetine sunulacağı söyleyebilir.

Hatırlanacak olursa WhatsApp sesli arama özelliğinin dağıtım işlemini de ilk aşamada ağırdan almıştı. Benzer bir sürecin video görüşme özelliği için de yaşanması bekleniyor.

16-05/15/whatsapp-calling.jpg

Kısa süre önce masaüstü uygulamasını da devreye koyan WhatsApp yakın zamanda NFC etiketleri ve QR kodlarla grup davetiyeleri özelliği ve iOS kullanıcıları için sesli mesaj bırakma özelliğini platforma dahil edecek.


Kaynak: SDN

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER