Genel

Vodafone’un düzenlediği “Digital Pioneers TOBi Hack“ sonuçlandı

"Gençlerimizi geleceğin dijital teknolojileri üzerine düşünüp üretmeye teşvik etmeyi ve şirketimizin geleceğe...

Vodafone’un düzenlediği “Digital Pioneers TOBi Hack“ sonuçlandı
17-06-2020 17:37

Vodafone’un, yapay zeka tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi için yaratıcı ve yenilikçi ürünler geliştirilmesi hedefiyle üniversiteli gençler arasında düzenlediği "Digital Pioneers TOBi Hack"i, "Ideation" takımı birinci olarak tamamladı.

Vodafone açıklamasına göre, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, geleceğin teknolojilerine odaklanan fikir yarışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Şirketin, yapay zekâ tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi için yaratıcı ve yenilikçi ürünler geliştirilmesi hedefiyle üniversiteli gençler arasında düzenlediği "Digital Pioneers TOBi Hack" etkinliğinde dereceye girenler belli oldu.

Salgın tedbirleri kapsamında online olarak düzenlenen ve Türkiye genelinde 15 üniversiteden 42 öğrencinin 14 ayrı takım halinde yarıştığı hackathon’da "Ideation" takımı birinci, "TOBi’nin Melekleri" takımı ikinci, "Red Helmets" takımı üçüncü olurken, "2GB" takımı ise Vodafone Spirit Ödülü’ne layık görüldü. Dereceye giren takımlara toplam 29 bin TL’lik para ödülü verildi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER