Genel

Vodafone Freezone, gençler için 10 yılda 240 milyon liraya yakın yatırım yaptı

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, gençlere yönelik çalışmalarını 10 yıldır Vodafone FreeZone markasıyla sürdürdüklerini bildirdi

Vodafone Freezone, gençler için 10 yılda 240 milyon liraya yakın yatırım yaptı
30-12-2020 13:53

Vodafone FreeZone'un gençler için yaptığı yatırım tutarı 10 yılda 240 milyon liraya yaklaşırken, gençlerin bütçesine sağladığı katkı 98 milyon TL oldu.

Vodafone'un açıklamasına göre, şirket, 2020'de de FreeZone markasıyla oyun, müzik ve sosyal medya alanlarına yatırım yapmaya devam etti.

FreeZone platformuyla 10 yılda gençliğe yaptığı yatırım tutarı 240 milyon liraya yaklaşan Vodafone, platformun sunduğu avantajlarla gençlerin bütçesine 98 milyon TL katkı sağladı. Bu süreçte sadece müziğe yapılan yatırım tutarı ise 120 milyon lirayı aştı.

Vodafone FreeZone, 2020'de Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından yaptığı iletişimlerle 21 milyonun üzerinde kişiye ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, gençlere yönelik çalışmalarını 10 yıldır Vodafone FreeZone markasıyla sürdürdüklerini bildirdi.

Sennaroğlu, "Gençlerin en büyük tutkuları arasında yer alan oyun, müzik ve sosyal medya alanlarına yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Gençlerin dünyasında genç gibi görünen değil, kendisi genç olan bir marka olarak yer almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER