Yerel haber-Şirket Haber

Vodafone Business'tan KOBİ'lerin dijitalleşmesine 12 milyon TL'lik destek

"KOBİ'lerin dijital pazarlama ve e-ticarete adaptasyonunu hızlandırmak için TOBB ile bir kez daha güçlerimizi birleştirdik. "

Vodafone Business'tan KOBİ'lerin dijitalleşmesine 12 milyon TL'lik destek
15-03-2021 19:41

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" ve "Dijital Dönüşüm Hareketi" gibi oluşumlarla KOBİ'lerin dijitalleşmesine katkıda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Vodafone Business, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketinin belirlendiği "Türkiye 100" programı için güçlerini birleştirdi.

Vodafone açıklamasına göre, TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) iş birliğinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek programa sponsor olan Vodafone Business, program için başvuruda bulunan tüm işletmelere "Veri Odaklı SMS" çözümünü, programda ilk 100'e giren işletmelere ise "Facebook ve Instagram Reklam Hizmeti" ile birlikte "E-Ticaret Hizmet Paketi"ni ücretsiz sunacak. Vodafone Business, bu ücretsiz ürün ve hizmetlerle, "Türkiye 100" programına katılan ve programı kazanan işletmelere toplam 12 milyon TL değerinde fayda sağlamış olacak.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER