En Son Yazılar

Valencia'nın hocasından Feghouli açıklaması

 Valencia Teknik Direktörü Nuno, UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında 3-1 kazandıkları Monaco maçının ardından basın toplantısında Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Sofiane Feghouli hakkında açıklama yaptı. Sofiane Feghouli'nin transferiyle

Valencia'nın hocasından Feghouli açıklaması
20-08-2015 07:33

 Valencia Teknik Direktörü Nuno, UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında 3-1 kazandıkları Monaco maçının ardından basın toplantısında Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Sofiane Feghouli hakkında açıklama yaptı.

Sofiane Feghouli'nin transferiyle alakalı gelen soruya Nuno; 'Sözleşmesini uzatmayan tek oyuncu o. Feghouli ile sözleşme uzatma görüşmesi yapmıyoruz. Transferi mümkün' dedi.

Bir diğer transfer olması beklenen oyuncusu Nicolas Otamendi ile ilgili olarka Nuno; '31 Ağustos'ta transfer dönemi sona eriyor. Eğer, bir stoper bulabilirsek onunla ilgili bir karar vereceğiz. Şu an için kesin olan bir şey yok' ifadelerini kullandı.

3-1 kazandıkları Monaco maçı hakkında ise Portekizli teknik adam; 'Galibiyet çok değerli. İyi oynadık, oyuncularım iyi efor sarfettiler ve kazandık. Golü yiyene kadar gösterdiğimiz karakter kötüydü ancak daha sonra takımım iyi bir oynadı. Oyuncularımla gurur duyuyorum' yorumunu yaptı.

Öte yandan, Sofiane Feghouli Monaco'ya karşı 1 gol 1 asistle oynayarak maçın yıldızı oldu.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER