Magazin

Ünlü tasarımcı Şansım Adalı'dan internet satışlarına özel kolleksiyon

Son yıllarda Türkiye'deki moda sahnesinde farklı ve özgün tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren, Sudi Etuz'un üreticisi Şansım Adalı, internet alışveriş sitesi için özel koleksiyon hazırladı.

Ünlü tasarımcı Şansım Adalı'dan internet satışlarına özel kolleksiyon
21-12-2018 00:32

Tasarımcı işbirliklerine bir yenisini eklerken özgün ve genç isimleri tercih eden e-ticaret sitesi bu kez Sudi Etuz'un üreticisi Şansım Adalı'nın özel kreasyonunu moda tutkunlarına sunacağını duyurdu. Yapılan açıklamada; sadece Morhipo müşterilerine özel hazırlanan Morhipo Sudi Etuz koleksiyonu, Sudi Etuz'un çarpıcı ve sıra dışı stilini yansıtırken, kısa ve uzun elbiseler, pantolon ve etekler, gösterişli bluzlar ve aksesuarlar olmak üzere toplam 45 parçadan oluşuyor.

Koleksiyon, Şansım Adalı'nın imzası olan tül detaylarını, sezonun en gözde dokularından kadifeleri, korse oyunlarını, payetlerin ışıltısını taşıyacak. Siyah ve lacivert gibi gece davetlerinin vazgeçilmez renklerinin yanı sıra fuşya, lame gibi Sudi Etuz klasiği renklerle zenginleşen koleksiyon, hareketli, enerjik ve neşeli bir yeni yıl coşkusuna sahip.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER