Magazin

Ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov'a Medya İş Dünyası Ödülü

Cosmopolitan dergisinin “Medya İş Dünyası Ödülü”, Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov’a verildi

Ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov'a Medya İş Dünyası Ödülü
28-04-2021 08:53

MOSKOVA - ÖZEL

Dev Rus şirketi Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı ve ünlü müzisyen, Azerbaycan uyruklu Emin Ağalarov, Medya İş Dünyası Ödülü ile onurlandırıldı.

Crocus Group şirketinden yapılan açıklamaya göre, Emin Ağalarov, Cosmopolitan dergisinin Medya İş Dünyası kategorisinde “Cosmopolitan Man Awards" ödülünü aldı.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Rus devlet televizyonu 1.Kanal'ın "Veçerniy Urgant" programına konuk olan Emin Ağalarov, pandemi sonrası faaliyetlerine de değinerek, "1 yıl önce pandemi sırasında neler bizi beklediğini bilmiyorduk. Şİmdi o günler geride kaldı. Net şekilde stratejimizi belirledik: Bugün tüm tesislerimiz açık, toparlanmaya devam ediyoruz. İşimizin başındayız, para kazanmaya başladık" şeklinde konuşmuştu.

Haziran ayının sonlarında Moskova'da Uluslararası Jara Festivali düzenleyeceklerini de kaydeden ünlü işadamı ve müzisyen, "23-27 Haziran tarihlerinde ilk kez Moskova'da düzenleyeceğiz. Daha önce geleneksel olarak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenliyorduk. Bu yıl yaklaşık 300 sanatçı katılacak." şeklinde bilgi vermişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER