Teknoloji

Uncharted 4 ”Bir Hırsızın Sonu” yakında geliyor!

Naugty dog firmasının yapımcılığını üstlendiği serinin son oyunun çıkışına az bir süre kalan Uncharted 4 Bir Hırsızın Sonu 10 mayıs 2016 da çıkışını gerçekl

Uncharted 4 ”Bir Hırsızın Sonu” yakında geliyor!
27-04-2016 07:02

Naugty dog firmasının yapımcılığını üstlendiği serinin son oyunun çıkışına az bir süre kalan Uncharted 4 Bir Hırsızın Sonu 10 mayıs 2016 da çıkışını gerçekleştiricek.

Nathan drake maceraya kaldığı yerden devam ediyor ve fragmanlardan edindiğimiz bilgiye göre nathan'ın kardeşi sam ile bu oyunda tanışıyoruz ve hikayede beraber ilerleme şansını bize veriyor, oyunun ana hikayesine ait şimdilik net bilgiler olmasa da nihayetinde yep yeni bir maceranın bizleri beklediğini tüm hayranları ve oyuncular ezbere bilmekte.

Oyunun yenilenen grafikleri ve eklenen yeni mekanikler bir haylı göz dolduruyor. oyun PS4 platforuma özel olarak 1080p 60fps olarak çıkacağını Naugty dog firması belirtti. yeni silahların yanı sıra gizlilik, kamçı, yakın dövüşe eklenen yeni animasyonlardan yola çıkarak oyun 2016'da adından uzun süre bahsettirecek.

Konsolun bütün nimetlerinden faydalanmayı istediğimiz oyun E3 2015'teki tanıtılan fragman görüntülerinden ödün verecek mi sorusunun yanıtını merakla bekliyoruz. Ubisoft gibi diğer oyun yapımcıları söylemiş olduğu vaadleri vermiş olduğu sözleri tutamazken Uncharted 4 çıkışı büyük bir ilgi konusu oldu, grafikler düşürülecek mi ? Bunu oyun çıkınca göreceğiz.

image

Uncharted 4'ün bir hırsızın sonu adından da anlaşılabileceği gibi serinin son oyunu olacak, biz oyuncuların umutlarını söndüren bir yapım olmamasını diliyoruz, son oyuna yakışır bir şekilde gerek hikayesi gerek atmosferi ile büyüsünü oyunculara geçirmesini ve eğlenceli dakikalar hatta saatler oynatmasını istiyoruz umarız aksi bir durum yaşanmaz.

Nathan drake hikayedeki kahramanımızı her zaman olduğu gibi Okan Yalabık seslendirecek Victor Sullivan'ı ise Ege Aydan, Elena'ya Ceyda Düvenci sesleriyle hayat verecekler.

image

Hikayede bir önceki oyundan 3 yıl geçmiştir drake servet avcılığını büyük ölçüde geride bırakır, bir gün drake'in kardeşi sam hayatını kurtarması için yardım ister ve nathan'a asla red edemeyeceği bir teklif sunmasıyla hayatları bir anda değişir, uzun zaman önce kaptan henry avery'nin kaybolmuş hazinesinin peşine düşen sam ve drake, madagaskar ormanlarındaki korsan ütopyası libertalia'yı bulmak için yola koyulur, orman adalarına, karla kaplı dağlara ve dünya üzerinde uzak şehirlerde geçen bir yolculuğa götürüyor.

Serinin son hazinesinin ne olduğunu oynayarak göreceğiz hikayesi ve hangi sekanslar da bizi olağanüstü sahnelerle karşı karşıya bırakacağını ve bulmacalar gizli Playstation tropileri ile aksiyonu bol bir maceraya hazır olun.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER