Özel Haber

UFYD Başkanı Yunus Ete: Rus Crucus Group ile işbirliğini artıracağız

Uluslararası Fuar Yapımcıları Derneği Başkanı Yunus Ete, Rus Crucus Group ile işbirliğinin artırılacağını belirtti

UFYD Başkanı Yunus Ete: Rus Crucus Group ile işbirliğini artıracağız
25-05-2022 07:25

KAZAN, MOSKOVA - ÖZEL

Uluslararası Fuar Yapımcıları Derneği (UFYD) Başkanı Yunus Ete, Azerbaycanlı asıllı ünlü Rus işadamı Araz Ağalarov'a ait Crocus Group şirketiyle işbirliklerini artıracaklarını kaydetti. 

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti başkenti Kazan'da yapılan "Rusya - İslam Dünyası: KazanSummit-2022" uluslararası ekonomik zirvesi ile ilgili izlenimlerini dikGAZETE'ye aktaran UFYD Başkanı Ete, fuarcılık alanında önemli sektör olduğunu vurguladı.

Ete, "Zirve çerçevesinde Kazan Helal Fuar'ının Türkiye organizatörlüğünü biz yapıyoruz. Yaklaşık 13 Türk firması katılmakta. Aslında ikili ilişkilerin ticari ilişkilerin artırılmasında fuarcılık alanına da önemli görevler düşüyor. Bu bağlamda Moskova'da Crocus Group'a ait Crocus Expo ile işbirliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Görüşmeler yapmayı planlıyoruz. Orada iki ülke adına faydalı fuarlar yapabiliriz. Bugün yaptırımlar nedeniyle bazı yabancı markalar Rusya pazarından çekiliyor. Türk markaları bu yerleri doldurabilir. Biz bu potansiyele sahibiz. Ayrıca Crocus Group'a ait AVM'ler de Türk-Rus ekonomi işbiriğinde önemli çalışmalar yapabilir" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER