Medya

Twitter DM için 'Embed özelliği' geldi

Twitter mesaj butonuna getirdiği yenilikle kullanıcıların Direct Message (DM) yoluyla web siteleri ile iletişim kurmalarına olanak tanıyacak. Twitter ın mesaj butonunda ne gibi değişiklikler olacak?

Twitter DM için 'Embed özelliği' geldi
26-08-2016 07:32

Sosyal Medyanın dev platformlarından biri olan Twitter; kullanıcılar ile internet siteleri arasındaki etkileşimi arttırmak mesaj butonuna bir yenilik getiriyor.

Twitter ın kullanıcılara ve internet sitelerine sağladığı yeni özellik, iki kanalın Direct Message (DM) yoluyla iletişim içerisinde olmalarına olanak tanıyor.

Kurumsal şirketlerle bireysel müşteriler arasındaki korelasyonu geliştirmeye yönelik olacak yeni özellik, işbirliklerin daha kolay meydana gelmesinde etkin rol oynayacak.

Twitter yeni DM özelliği

Kullanıcılar, site içerisinde gömülü olarak kullanacakları butona buradan ulaşabilecekler. Kullanıcılar Twitter, kullanıcı sayfalarının URL lerini ilgili yere ekledikten sonra sitelerine embed kodunu yapıştırabilecekler.

Twitter kurumsal şirket, bireysel müşteri kullanıcılarının ayrıca, güvenlik ve gizlilik politikaları çerçevesinde "DM" alabilecekleri kişiler/kurumlar noktasında filtre uygulamalarına izin verecek.

İki kanal arasındaki iletişim problemlerini en aza indirmek için çeşitli dil seçeneklerini barındıracak Twitter, kişiselleştirilmiş bir çözüm deneyimi sunacak.

16-08/25/twitter-messages3.jpg

Twitter dan Yeni Uygulama: Dashboard Twitter Dashboard Uygulaması Çıktı!

Twitter ın daha önceki süreçte kurumsal şirketler ile bireysel müşterilerin ilişkileri arttırmak adına çalışmalarda bulunduğu biliniyordu. Site, iki kişi/kurum arasındaki ilişkileri sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek adına ayrı bir platform meydana getirme yoluna gitmişti.

SDN 'den...

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER