Genel

TÜSİAD'ın Dijital Türkiye Konferansı

Boyner Grup Üst Yöneticisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve Yemeksepeti Üst Yöneticisi Nevzat Aydın konuştu

TÜSİAD'ın Dijital Türkiye Konferansı
27-01-2021 20:19

Boyner Grup Üst Yöneticisi (CEO) ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, salgına kadar yüzde 20 olan e-ticaret cirolarının şu an yüzde 40'lara geldiğini belirterek, "Bir taraftan e-ticaret tarafımız çok hızlı büyüyor, bir taraftan da bu süreçte mağazacılığın kendi içinde çok hızlı geliştiğini görüyoruz. Son 5 senede yapmadığımız mağaza içi servis ve ürün inovasyonlar son 4-5 aya sığdı." dedi.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından çevrim içi olarak düzenlenen Dijital Türkiye Konferansı kapsamında "Yeni İş Modelleri ile Dijital Geleceği Güvenle Tesis Etmek" paneli gerçekleştirildi.

Cem Boyner, panelde yaptığı konuşmada, salgın sürecinde yaşanan, yaşanması beklenen değişim ve dönüşümler hakkında bilgi verdi.

İşi inovasyon olan şirket, birey ya da kurumların yeni fırsatlara başarısız olması kaygısıyla daha mesafeli yaklaştığını anlatan Boyner, e-ticaretin pandemi sürecindeki yerinin önemine işaret etti.

Boyner, şirket bünyesinde yaşanan değişimlere ilişkin şunları anlattı:

"Pandemiye kadar yüzde 20 olan e-ticaret ciromuz şu an yüzde 40'lara geldi. Bir taraftan e-ticaret tarafımız çok hızlı büyüyor, bir taraftan da bu süreçte mağazacılığın kendi içinde çok hızlı geliştiğini görüyoruz. Kendimizi tamamen kanal bağımsız, her kanaldan müşteriye dokunabileceğimiz bir iş haline getirdik. Gelecekte ne olacağına dair, çok sayıda müşteriye dokunan merkezimiz var. Müşteriyi dinleyerek planlarımızı uygulayabilirsek, rekabette hep bir adım önde olacağımızı görüyoruz."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER