Gündem

'Türklerin sesinin duyurulması açısından büyük önem taşımaktadır'

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Musa, "Anadolu Ajansı, yurt içindeki önemli çalışmalarının yanı sıra özellikle yurt dışındaki Türklerin sesinin duyurulması ve anavatandan haber alabilmelerinin sağlanması açısından da büyük önem taşımaktadır." dedi. - Anadolu Ajansı

'Türklerin sesinin duyurulması açısından büyük önem taşımaktadır'
06-04-2017 16:22

PARÄ°S

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Anadolu Ajansı'nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Musa, kutlama mesajında, dünyanın en iyi haber ajansları arasında yer alan Anadolu Ajansı’nın en kısa zamanda 100. yıl hedeflerine ulaÅŸmasını temenni ettiÄŸini belirtti.

Ajansın özellikle yurt dışı yapılanması ile Türkiye’nin dünyadaki sesi olduÄŸu kadar, dünyanın da Türkçede ve ajansın yayın yaptığı diÄŸer dillerde daha objektif algılanması için büyük katkı saÄŸladığını gördüğünü vurgulayan Musa, ÅŸunları kaydetti:

"Günümüzün hızın ön plana çıktığı iletişim dünyasında, objektif ve toplumsal sorunlara duyarlı habercilik örnekleri veren Anadolu Ajansı, yurt içindeki önemli çalışmalarının yanı sıra özellikle yurt dışındaki Türklerin sesinin duyurulması ve anavatandan haber alabilmelerinin sağlanması açısından da büyük önem taşımaktadır.

Ayrıca, Ajansın giderek büyüyen yapısı büyüyen Türkiye’nin de yadsınamaz bir göstergesidir. AA'nın kuruluÅŸ yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, AA yönetimine ve çalışanlarına baÅŸarılar diliyorum."

Muhabir: Murat Ünlü

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER