Özel Haber

Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği’nde göreve başlayan Altınalan, Hasanov’u ziyaret etti

Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği’nde Basın Müşaviri olarak göreve başlayan Hüseyin Altınalan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı yardımcısı Hasanov’u ziyaret ederek medya alanında yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu

Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği’nde göreve başlayan Altınalan, Hasanov’u ziyaret etti
09-11-2019 09:08

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan'da Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Basın Müşaviri görevine atanan Altınalan görevine başlamasının ardından ilk resmi ziyaretini Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’na yaptı.

Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge eski Müdürü Hüseyin Altınalan, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Basın Müşavirliği görevine atanmasının ardından görevine başladı ve ilk ziyaretini gerçekleştirdi

Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliğinde yeni Basın Müşaviri olarak göreve başlayan Altınalan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov’u ziyaret ederek şu açıklamada bulundu: 

"Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov’u ziyaret ettik. Görüşmede, iki ülke ilişkilerinin daha da geliştirilebilmesi için medya alanında neler yapabileceğimizi konuştuk. Samimi ve sıcak misafirperverliği için Sayın Hasanov’a ve Özel Kalem Müdürü Behruz Beye teşekkür ederiz.”

ALTINALAN’IN ATAMASI GEÇTİĞİMİZ AY GERÇEKLEŞTİ...

Altınalan, Bakü’deki müşavirlik görevine atanması ile ilgili olarak sosyal medya hesabından daha önce de şu bilgileri paylaşmıştı:

"Türkiye’nin 'Bakü Büyükelçiliği basın müşavirliği' görevini devraldım. Allah, vatanıma ve milletime hizmet etmeyi nasip etsin. Bu önemli görevi layık gören İletişim Başkanımız Sn. Fahrettin Altun'a ve atamamı onaylayan Sn Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER