Özel Haber

Türkiye, Moskova Crocus Expo'da ‘Endüstrilerarası Teknoloji Haftası’na katılıyor

Rus İnterfaks ajansı, Crocus Expo Fuar Merkezi'nde, 22-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek "Endüstrilerarası Teknoloji Haftası”na Türk Türk firmalarının da katılacağını duyurdu

Türkiye, Moskova Crocus Expo'da ‘Endüstrilerarası Teknoloji Haftası’na katılıyor
19-10-2024 23:34

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın dev şirketlerinden Crocus Group'a bağlı Crocus Expo Fuar Merkezi,  22-24 Ekim tarihleri arasında "Endüstrilerarası Teknoloji Haftası”na ev sahipliği yapacak. Etkinlik, Uluslararası Fuar Şirketi (IEC) tarafından organize edilecek. Rus İnterfaks haber ajansına göre, etkinlikte Türk firmaları da hazır bulunacak.

Habere göre, Rusya, Belarus, Çin, Türkiye ve diğer ülkelerden 500'ün üzerinde firmanın katılacağı “Endüstrilerarası Teknoloji Haftası”na yaklaşık 12 bin kişi ziyaretçi olacak.

Ortak fuar alanında, uçak ve roket mühendisliği, gemi inşaatı, makine mühendisliği, kimya ve gaz endüstrileri gibi stratejik açıdan önemli alanlar da dahil olmak üzere çeşitli endüstrilerdeki işletmelere yönelik ekipmanlar yer alacak. Teknoloji haftasının ziyaretçileri, güvenilir ve modern bir üretim altyapısının oluşması için gerekli olan çok çeşitli entegre çözümlerle tanışabilecek.

Endüstriyel işletmelerin altyapısına adanmış 7 özel fuari tek bir alanda gerçekleştirilecek: daha detaylı bilgi için: https://www.interfax.ru/pressreleases/987375

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER