Gündem

“Türkiye Gençlik Ödülleri” sahiplerini buldu

Bu yıl 5'incisi düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri'nde Sur Yapı, gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1'inci seçildi.

“Türkiye Gençlik Ödülleri” sahiplerini buldu
11-04-2019 15:37

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından dünyanın en büyük gençlik hareketi projesi olan “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında organize edilen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen "Türkiye Gençlik Ödülleri" sahiplerini buldu. Şubat ayında başlayıp 1 Nisan tarihinde sona eren ve aralarında Türkiye'nin önde gelen firmalarının bulunduğu kategori içerisinde gençler, 11 bin 916 oyla “En İyi Yapı İnşaat Firması” olarak Sur Yapı'yı seçti.

“Geleceğe yön verecek gençlerimize karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Geliştirdiği tüm projelerinde insanları sadece konut sahibi yapmakla kalmadıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Tüm projelerimize ilgi gösteren, inşa sürecini yakından takip eden, geleceğin mimarı, mühendisi, teknikeri gençlerimizle buluşarak onlarla bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bizim başarımız sadece konut üretmek ve satmak değil; asıl başarı geleceğe yön verecek gençlerimize örnek olmaktır. Biz, firma olarak böyle önemli bir sorumluluğa sahibiz ve bu bilinçle hareket etmekteyiz. Örnek projelerimizle yaptığımız işi sadece sunmakla kalmıyoruz. Bundan çok daha fazlasını yapmakla yükümlü hissediyoruz kendimizi. Son zamanlarda, Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projemize gençler tarafından gösterilen yoğun bir ilgiyle karşı karşıyayız. Projemiz, üniversiteler tarafından incelemeye alınıyor, ziyaretler yapılıyor, profesyonel kişiler tarafından soruları yanıtlanıyor ve öğrencilerin bitirme tezlerine, ödevlerine konu oluyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Asıl başarının bu olduğunu düşünüyoruz. Sur Yapı her zaman çağa uygun, çevreye duyarlı yapım ve yönetim süreçleri ile geleceğin akıllı şehircilik uygulamalarına örnek teşkil eden, akademik camianın çalışmalarına konu edilen projeleriyle önemli bir referans noktası olmaya devam edecektir.”

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER