Genel

Türkiye Finans'tan esnaf ve KOBİ'lere destek paketi

Kampanya, 15 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek

Türkiye Finans'tan esnaf ve KOBİ'lere destek paketi
18-06-2020 14:43

Türkiye Finans, Türkiye'de normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte kepenk açan esnaf ve KOBİ'ler için "Kaldığınız Yerden Devam Edin" kampanyasıyla yeni bir destek paketini hayata geçiriyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans, pandemi süresince toplumun farklı kesimlerine yönelik sunduğu destek paketlerine bir yenisini ekliyor.

Banka, esnaf ve KOBİ'ler için hayata geçirdiği "Kaldığınız Yerden Devam Edin" kampanyası ile salgın döneminde nakit akışı zarar gören ve yeniden kepenk açan esnaf ve KOBİ'lere normalleşme sürecinde de destek olmaya devam ediyor.

Ülke ekonomisinin lokomotifi esnaf ve KOBİ'lerin hayata yeniden katılmalarını ve kaldıkları yerden işlerine devam etmelerini kolaylaştıran kampanya kapsamında yüzde 0,74'ten başlayan rekabetçi kar oranlarıyla sunulan finansmanın geri ödemesi 24 ay vadeli olarak yapılabilecek.

KOBİ'ler, avantajlı finansman imkanının yanı sıra Türkiye Finans'ın, hesapta yeterli bakiye olmasa da vadesi geldiğinde ödeme imkanı sağlayan Destek Çek ürününden, uygun komisyonlu POS hizmetinden ve 3 ay boyunca internet ve mobil şubelerden ücretsiz para transferi yapma imkanından yararlanabilecek. Kampanya, 15 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER