Yerel haber-Şirket Haber

Türk Telekom, dünyaya teknoloji ihraç etmeyi sürdürüyor

"Netsia SEBA+ çözümünün genişletilebilir otomatik izleme ve bilgi alma yetenekleri, operatör ve müşteriler için en iyi hizmet kalitesini sağlıyor"

Türk Telekom, dünyaya teknoloji ihraç etmeyi sürdürüyor
16-07-2021 15:12

İSTANBUL

Dünyaya teknoloji ihraç etmeyi sürdüren Türk Telekom'un grup şirketi Argela'nın ABD'deki iştiraki Netsia ile Tayvan'ın en büyük operatörü Chunghwa Telecom, "Yazılım Tanımlı Fiber Genişbant Erişim Sistemi (SEBA)" teknolojisi üzerine bir iş birliği yaptı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre şirket, şebeke teknolojilerinde stratejik önem taşıyan öncü bir teknoloji olan SEBA konusundaki çalışmalarıyla dünyaya açılıyor.

Bu kapsamda, Türk Telekom grup şirketi Argela'nın ABD’deki iştiraki Netsia, Tayvan'ın en büyük operatörü Chunghwa Telecom ile bir iş birliğine imza atarken, Netsia'nın sunduğu yenilikçi sanallaştırılmış ve mikro hizmet tabanlı mimariye sahip SEBA+ çözümü Chunghwa Telecom'un laboratuvarlarına başarıyla entegre edildi.

Netsia SEBA+ çözümünün Chunghwa Telecom'un istediği ağ işlevselliğini sağladığından emin olmak amacıyla operatörün kendi ağ ortamında yaptığı kapsamlı testler başarıyla sonuçlandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER