Genel

Türk Telekom'dan “Siber Güvenlik Zirvesi“

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, "Siber güvenlik alanına önemli ölçüde yatırım yapıyor...

Türk Telekom'dan “Siber Güvenlik Zirvesi“
23-12-2020 20:52

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, "Siber güvenlik alanına önemli ölçüde yatırım yapıyor, yeni çıkan güvenlik ürün ve servislerini, dünya ile eş zamanlı olarak müşterilerimize sunuyoruz." dedi.

Türk Telekom, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin, 21-25 Aralık’ta düzenlediği "Siber Güvenlik Haftası" kapsamında, bugün çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdi.

Zirvede, dijital dönüşümle birlikte artan internet ihtiyacı ve bununla beraber veriyi saklamak ve korumak için gittikçe önemli hale gelen siber güvenlik çözümleri detaylı ele alındı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan ve günümüzde ülkeler arası ekonomi ve güç mücadelelerinin siber dünya üzerinden yapıldığına dikkati çeken Kıraç, "Türk Telekom olarak ulusal güvenliğin önemli bir unsuru olduğumuzun bilincindeyiz.

Siber güvenlik alanına önemli ölçüde yatırım yapıyor, yeni tehdit ve trendleri aralıksız takip ederek, yeni çıkan güvenlik ürün ve servislerini, dünya ile eş zamanlı olarak müşterilerimize sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Türk Telekom’un, Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi’ne sahip olduğunu belirten Kıraç, "Merkezimizde, kritik kamu ve özel sektör kuruluşlarından 1500’ü aşkın müşterimize, 7/24 kesintisiz ve coğrafi yedekli olarak güvenlik hizmet ve çözümleri sunuyoruz. Antivirüs, Firewall, WAF ve DDOS gibi uçtan uca güvenlik çözümlerimizle, Türkiye’nin en kapsamlı siber güvenlik hizmetlerini biz sağlıyoruz." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER