Yerel haber-Şirket Haber

Türk Telekom'dan gençler için “Bulut Bilişim Kampı“

- Geleceğin mesleği olan bulut teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyen gençlere eğitim fırsatı sunan kamp, 11-20 Ekim'de çevrim içi yapılacak

Türk Telekom'dan gençler için “Bulut Bilişim Kampı“
07-09-2021 14:37

İSTANBUL

Türk Telekom, bulut teknolojileri alanında kariyerine güçlü bir başlangıç yapmak isteyen gençler için "Bulut Bilişim Kampı" düzenliyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 11-20 Ekim'de ilki yapılacak kamp, ilk 3'e girenlerin toplam 33 bin TL değerinde ödülün sahibi olmasıyla tamamlanacak.

İnsanı merkeze alan yaklaşımıyla Türk Telekom, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren çalışmalarına devam ederken, genç yeteneklerin kariyerini Gelişim Üssü projeleriyle desteklemeyi sürdürüyor.

Türk Telekom, Gelişim Üssü çatısı altında bu yıl ilki düzenlenecek Bulut Bilişim Kampı ile bilişim teknolojileri alanında gençlerin kariyerlerine katkı sağlayacak bir gelişim fırsatı sunuyor. Günlük hayatı kolaylaştıran ve geleceğin mesleği olan bulut teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyen gençlere eğitim fırsatı sunan kamp, 11-20 Ekim'de çevrim içi yapılacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER