Yerel haber-Şirket Haber

“Türk Markalarını Dünyaya Açan Kapı: E-İhracat“ paneli

Panelde, Amazon mağazaları üzerinden e-ihracat operasyonlarını başarıyla büyüten 3 Türk markasının e-ihracat hikayeleri ve e-ihracata başlayacak diğer marka ve girişimcilere verdikleri tavsiyeler ele alındı

“Türk Markalarını Dünyaya Açan Kapı: E-İhracat“ paneli
19-04-2021 18:53

E-Ticaret Zirvesi kapsamında düzenlenen "Türk Markalarını Dünyaya Açan Kapı: E-İhracat" panelinde, Amazon mağazaları üzerinden e-ihracat operasyonlarını başarıyla büyüten 3 Türk markasının e-ihracat hikayeleri ve e-ihracata başlayacak diğer marka ve girişimcilere verdikleri tavsiyeler ele alındı.

Amazon.com.tr'den yapılan açıklamaya göre, Buss+ tarafından organize edilen E-Ticaret Zirvesi çevrim içi olarak "Etkileşim" temasıyla gerçekleştirildi. Zirve, e-ticaret sektörünü pazarlama, müşteri hizmetleri, inovasyon, girişimcilik, mevzuat ve e-ihracat gibi farklı boyutlarıyla ele almak üzere sektörün önde gelen isimlerini ve akademisyenleri bir araya getirdi.

Zirve kapsamında gerçekleştirilen yer alan "Türk Markalarını Dünyaya Açan Kapı: E-İhracat" paneli, Amazon.com.tr moderatörlüğünde farklı ülkelerdeki Amazon mağazaları üzerinden e-ihracat operasyonlarını başarıyla büyüterek isimlerini dünyaya duyuran, 3 farklı sektörden 3 Türk markasını konuk etti.

Panelde Defacto, Karaca ve Monster Notebook markalarının Amazon mağazaları aracılığıyla Avrupa'da başlayıp büyümekte olan e-ihracat hikayelerine yer verildi, e-ihracata başlayacak markalar için tavsiye ve öneriler ele alındı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER