Gündem

Türk koleji bilişim teknolojileri vizyonunu Polonya’ya tanıttı

Doğa Koleji, Polonya Eğitim Bakanlığı'na işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uyarlanmış eğitim modeli t-MBA ve kodlama eğitimiyle matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getirdiği CodeMath'i tanıttı. Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolo

Türk koleji bilişim teknolojileri vizyonunu Polonya’ya tanıttı
16-02-2019 01:17

‘Kodlama Eğitimi' ile matematiği oyunlaştırarak yenilikçi bir eğitim programı haline getiren Doğa Koleji, CodeMath ve işletme yüksek lisans programını lise düzeyine uyarlayarak geliştirdiği t-MBA (Teenager MBA) eğitim programını Polonya Eğitim Bakanlığına tanıttı. t-MBA eğitim modeli; 9, 10 ve 11. sınıflarda uygulanıyor.


“Öğrencilere önemli değerler katıyor”

Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörü Hakan İnanır, Polonya Eğitim Bakanlığı Program Materyal Geliştirme ve Yenilik Departman Koordinatörü Rafal Lew Starowicz ile bir araya gelerek, “Uzun yıllardır tüm kampüslerimizde uyguladığımız t-MBA eğitim programını Polonya'ya tanıtarak yeni bir iş birliğine kapı araladık” dedi. İnanır, Starowicz'e t-MBA ve CodeMath eğitim programlarının öğrencilere önemli değerler kattığını ifade ederken, “Öğrencilerimiz lise düzeyinde t-MBA eğitim modeliyle dünyayı yönetsel, ekonomik ve stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazanıyorlar” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER