Özel Haber

Türk AntTeq, Moskova'da uluslararası ödüllü “FORIVER projesi”ni inşa edecek

Uluslararası iş yapan Türk inşaat şirketi Ant Yapı iştiraki, AntTeq, Moskova'da uluslararası ödüllü “FORIVER projesi”ni inşa edeceği bildirildi

Türk AntTeq, Moskova'da uluslararası ödüllü “FORIVER projesi”ni inşa edecek
03-11-2020 08:04

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Ant Yapı şirketinin iştiraki AntTeq şirketi, Moskova'nın tarihi semti sayılan Sminovski Naberejni bölgesinde FORIVER isimli dev konut kompleksi projesini inşa edecek. Bu arada INGRAD  şirketine ait söz konusu proje, uluslararası European Property Awards 2020 ödülünü de kazanmıştı.

Rus basınına göre, söz konusu proje AntTeq şirketi tarafından inşa edilecek. 

INGRAD , projenin Moskova için yeni bir çekim merkezi olacağını da vurguladı. Şirket, "Avrupa mimari topluluğu, ünlü Rus bürosu APEX Proejct ile işbirliği içinde Semren & Mansson şirketinden efsanevi İsveçliler tarafından yapılmıştır. Moskova Nehri manzaralı bir proje. Peyzajlı avlular, oyun alanları, spor ve dinlenme alanları. yaya bulvarı ve bisiklet yollarının bulunduğu sahil şeridi" diye projeyi tanıttı.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Dominanta Yönetim Şirketi,  yeni projesi olan Hide premium yüksek katlı konut kompleksi için inşaat ve mühendislik şirketi AntTeq'i ana müteahhit olarak seçtiğini duyurmuştu.

RUS BASINI: ANT YAPI, DÜNYANIN EN BÜYÜK 100 ŞİRKETİNDEN BİRİ...

Rus basını, "İnşaat ve mühendislik şirketi ANTTEQ , dünyanın en büyük 100 inşaat şirketinden biri olan Türk holdingi Ant Yapı iştiraki  bir firma. ANTTEQ, 2013 yılından beri Rusya pazarında faaliyet gösteriyor ve bu süre zarfında 2,3 milyon metrekareden fazla inşaat yaptı. Şirketin eserleri arasında gökdelenler, seçkin konut kompleksleri, iş ve alışveriş merkezleri ile Domodedovo havaalanının 2. terminali, Kore Büyükelçiliği binası ve diğerleri yer alıyor. Mevcut projelerin toplam alanı 2,1 milyon metrekaredir" bilgisini de verdi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER