Özel Haber

Türk Ant Yapı’nın inşa ettiği "Rusya'nın Hollywood’u”nun dev stüdyolarına Rus basınından övgü

"Rusya'nın Hollywood’u” olarak bilinen köklü bir geçmişe sahip Mosfilm’in dev stüdyo merkezinin son halini tanıtan Rus basını, Türk inşaat şirketi Ant Yapı'dan da övgüyle söz etti

Türk Ant Yapı’nın inşa ettiği "Rusya'nın Hollywood’u”nun dev stüdyolarına Rus basınından övgü
06-12-2019 08:15

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın en önemli devlet sinema kurumlarından Mosfilm'in yeni tesislerinin Türk Ant Yapı şirketi tarafından inşa edildiği ortaya çıktı. Moskova'nın merkezindeki Mosfilm'e ait dev stüdyo merkezi ve arazi "Rusya'nın Hollwood'u" olarak da biliniyor.

Mosfilm'in arazisinde yapılan yeni tesislerin inşaatını tanıtan Rus basını, tesislerin Türk inşaat firması Ant Yapı tarafından inşa edildiğini vurguladı. Yazıda, "6. pavyon tesisi.. Projenin tasarım sırasında, Mosfilm'in mühendislik hizmetlerinin, pavyonu kullanacak birçok film şirketi ve televizyon kanalının tüm istekleri ve istekleri dikkate alındı. Türk Ant Yapı tarafından yapılan inşaatta, Rus ürünler dahil olmak üzere en modern malzemeler kullanıldı" bilgisi verildi.

MOSFİLM: ANT YAPI, YÜKSEK KALİTE VE TEMPO ORTAYA KOYDU

Bu arada daha önce Mosfilm Genel Müdür Yardımcısı Vladimir Ryasov da Ant Yapı'nın çalışmalarını takdir ederek, "Burada Türk şirketi Ant Yapı'nın müteahhitlik organizasyonu çalışmalarındaki yüksek kalitesini ve temposunu bir kez daha not etmek isterim" şeklinde konuşmuştu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER