Genel

TSB yönetiminden SEDDK'ye ziyaret

"Kovid-19 salgını nedeniyle uzaktan çalışmanın devam ettiği ortamda sigorta sektörünün SEDDK ile birlikte iletişiminin güçlü bir şekilde sürmesi bizleri çok mutlu ediyor"

TSB yönetiminden SEDDK'ye ziyaret
03-12-2020 17:55

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) yönetimi, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yönetimine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

TSB açıklamasına göre, TSB Başkanı Atilla Benli öncülüğünde gerçekleşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şencan, Taylan Türkölmez, Ceyhan Hancıoğlu, Cemal Kişmir ve TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı'nın katıldığı ziyarette sektörün gündemindeki önemli konular masaya yatırıldı.

- "Önümüzdeki dönemde daha da hızlı aksiyonlar alacağına inanıyoruz"

Açıklamada ziyaretteki konuşmasına yer verilen TSB Başkanı Atilla Benli, sektörün düzenleme ve denetlemesini yapan SEDDK'nin Başkan ve Kurul üyelerinin 5 Haziran 2020'de görevlerine başlamaları sonrasında sektörün sorunlarının etkin ve verimli bir şekilde çözülmesi için yoğun şekilde çalışmalarının sektör şirketleri ve paydaşlar tarafından büyük takdir gördüğünü kaydetti.

Benli, "Kovid-19 salgını nedeniyle uzaktan çalışmanın devam ettiği ortamda sigorta sektörünün SEDDK ile iletişiminin güçlü bir şekilde sürmesi bizleri çok mutlu ediyor.

Sektörümüz, tüm paydaşlarıyla tam bir birlik havasında banka dışı finansal sistemin büyütülmesi ve sektörümüzün bu büyüme içinde önemli pay edinmesi için etkili çalışmalar gerçekleştiriyor. SEDDK'nin genç, dinamik ve sektörün yakından tanıdığı yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte önümüzdeki dönemde daha da hızlı aksiyonlar alacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER